Παναγιώτης Τζίνης: Τα παιδιά είναι 100% ψηφιακά  

Απόψεις
Παναγιώτης Τζίνης: Τα παιδιά είναι 100% ψηφιακά  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου θα χτυπά η «καρδιά» της τεχνολογίας από της 15 έως τις 17 Ιουνίου καθώς έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Google After I/O όπου οι κοινότητες Google Developers Group Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα θα μας ενημερώσουν για τις εξελίξεις όπως αυτές παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, το I/O αλλά και τα «σχέδια» της εταιρείας όπως αυτά αποτυπώθηκαν τον Μάιο στην Καλιφόρνια.

 «Η τεχνητή νοημοσύνη, θα μας απασχολήσει αρκετά αλλά και οι εξελίξεις στους τομείς των Machine Learning, Google Assistant, Android P κα» ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο98,4 και τη Μαίρη Καριωτάκη, ο Παναγιώτης Τζίνης Google Developer Expert και συντονιστής των δραστηριοτήτων του Google Developers Group Greece.

Όπως ανέφερε, η διοργάνωση φέτος θα είναι πιο προσιτή στο ευρύ κοινό καθώς θα έχει αρκετά workshop’s  για παιδιά και γονείς.

«Εμείς είμαστε 50% αναλογικοί και τα 50% ψηφιακοί» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τζίνης και πρόσθεσε πως τα παιδιά του σήμερα είναι 100% ψηφιακά. «Κάτι καλύτερο θα ξέρουν!» τόνισε χαριτολογώντας!

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή στο Google After I /O, μπείτε ΕΔΩ.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News