Λένα Μαντά: Δεν έχω υπάρξει ποτέ ρομαντική στη ζωή μου

Απόψεις
 Λένα Μαντά: Δεν έχω υπάρξει ποτέ ρομαντική στη ζωή μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό το βιβλίο είχα ανάγκη να το γράψω όταν έφυγε η μητέρα μου. Είχα ανάγκη, με τον τρόπο μου να της πω ένα αντίο» δηλώνει η Λένα Μαντά στη Μαίρη Καριωτάκη και το Ράδιο98.4

 «Είναι ένα βιβλίο – βιογραφία στο οποίο περιγράφω τη ζωή της μητέρας μου και μαζί τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια, όσα χρόνια δηλαδή έζησα μαζί της. Η μητέρα μου ήταν σε πόλεμο με τους φίλους, τους συγγενείς, τους γονείς  με εμένα, με την ίδια τη ζωή τελικά… «Μ ‘ αυτά τα λόγια περιγράφει το νέο της βιβλίο η best seller  συγγραφές Λένα Μαντά μιλώντας στη Μαίρη Καριωτάκη και το Ράδιο98.4. 

 «Αυτό το βιβλίο είχα ανάγκη εγώ να το γράψω όταν έφυγε η μητέρα μου ίσως γιατί από παιδί εκεί, σ’ ένα χαρτί, έβγαζα εγώ την ψυχή μου. Είχα ανάγκη, με τον τρόπο μου να της πω ένα αντίο» δηλώνει η συγγραφέας εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στο γράψει αυτό το βιβλίο και ουσιαστικά να μοιραστεί με το κοινό της πράγματα της προσωπικής της ζωής.  

Από την άλλη, όπως η ίδια λέει, αυτή τη σχέση έχει χτίσει τόσα   χρόνια με τα εκατομμύρια των αναγνωστών της. Ανοιχτή και αληθινή. «Θα ήταν άδικο να μιλούν εκείνοι για τη ζωή τους κι εγώ να κρύβομαι πίσω από ένα πέπλο μυστηρίου. Αφού έχω άλλη σχέση με το αναγνωστικό κοινό γιατί να το κάνω αυτό;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.

«Ενώ οι βιβλιοκριτικοί μ’ έχουν επανειλημμένα χαρακτηρίσει βασίλισσα του ροζ, εγώ δεν έχω υπάρξει ποτέ ρομαντική στη ζωή μου κι επίσης τα βιβλία μου εκτός από το «Έρωτας σαν βροχή», δεν είναι συναισθηματικά. Η λογική προτρέχει σε μένα», σημείωσε η κ.Μαντά.

Η Λένα Μαντά, είναι στην Κρήτη αυτές τις μέρες παρουσιάζοντας το βιβλίο της. Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 13:00 η Λένα Μαντά έρχεται στα Public Ηρακλείου. Θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα από το Ζωή σε πόλεμο.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News