Μαίρη Καριωτάκη

«Τρέχει» διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram το ΕΚ

Θέλετε να συμμετάσχετε στην Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο Στρασβούργο στις 1 και 2 Ιουνίου; Τέλεια! Βγείτε στους δρόμους, με τη φωτογραφική μηχανή σας ή το κινητό σας και τραβήξτε φωτογραφίες που να εμπίπτουν σε μια από τις θεματικές που έχει θέσει το ΕΚ, ανεβάστε τις στο Instagram  με μπορεί να είστε ανάμεσα στους τυχερούς!

 

Όπως ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για να λάβετε συμμετοχή πρέπει να είστε άνω των 18 ετών, να ζείτε σε μια από τις χώρες της ΕΕ και να έχετε όλα τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας που θα μοιραστείτε.

 

Διαλέξτε ένα από τα πέντε θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα της Ευρωπαϊκής Εκδήλωσης για τη Νεολαία (EYE) και προσπαθήστε να το αποτυπώσετε μέσα σε μια φωτογραφία:

 

#YoungOld

#RichPoor

#ApartTogether

#SafeDangerous

#LocalGloba

 

Μπορείτε να στείλετε όσες φωτογραφίες επιθυμείτε, σε όσες κατηγορίες επιθυμείτε.

 

Μοιραστείτε τη φωτογραφία στο Instagram με το hashtag #EYE2018, καθώς και το hashtag της κατηγορίας στην θέλετε να διαγωνιστεί η φωτογραφία και κάντε tag: @EuropeanParliament και @ep_eye.

 

Θα αναδειχτεί ένας νικητής για κάθε κατηγορία. Οι έξι νικητές (ένας από κάθε κατηγορία), θα κερδίσουν από μια συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, στο Στρασβούργο.

 

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ο λογαριασμός του Κοινοβουλίου στο Instagram θα δημοσιεύσει μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες και  η τελική επιλογή των νικητών θα κριθεί από το ποια φωτογραφία θα συγκεντρώσει τα περισσότερα “like”.

 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="el" dir="ltr">Διαγωνισμός φωτογραφίας του ΕΚ στο Instagram📸 Οι νικητές κερδίζουν ένα εισιτήριο για την Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας, στο Στρασβούργο. Δες πως → <a href="https://t.co/6Au3hgP2xY">https://t.co/6Au3hgP2xY</a> <a href="https://t.co/x8gl9resKc">pic.twitter.com/x8gl9resKc</a></p>&mdash; Ευρ. Κοινοβούλιo (@Europarl_EL) <a href="https://twitter.com/Europarl_EL/status/967813965320355840?ref_src=twsrc%5Etfw">February 25, 2018</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Σχόλια