Μαίρη Καριωτάκη

Είμαι Ακόμα Παιδί: Σήμερα δίνουμε νόημα στη λέξη «αγάπη»

Μια αλλιώτικη γιορτή γεμάτη χορό, τραγούδι, κατασκευές, παζάρι, δώρα κι ένα μεγάλο party έχουν διοργανώσει για σήμερα Τετάρτη 14 Φλεβάρη στο Talos Plaza, το εθελοντικό σωματείο «Είμαι ακόμα παιδί», από κοινού με το εθελοντικό σωματείο "Αλέα .. η ρίζα του καλού".

Μια αλλιώτικη γιορτή γεμάτη χορό, τραγούδι, κατασκευές, παζάρι, δώρα κι ένα μεγάλο party έχουν διοργανώσει για σήμερα Τετάρτη 14 Φλεβάρη στο Talos Plaza, το εθελοντικό σωματείο «Είμαι ακόμα παιδί», από κοινού με το εθελοντικό σωματείο "Αλέα .. η ρίζα του καλού".

Με σκοπό τη δημιουργία ενός κουμπαρά που θα τους επιτρέψει να «χρηματοδοτήσουν» εργασίες στο Κέντρο προστασίας παιδιού του Πόρου, απαραίτητες για την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη διαβίωση των φιλοξενούμενων εκεί κοριτσιών. Μεγάλος στόχος, η αλλαγή των κουφωμάτων του κέντρου.

Διαβάζουμε στο δελτίο τύπου που απέστειλαν:

«Στις 14 Φλεβάρη.... Στο Talos Plaza ...Χορός, τραγούδι, κατασκευές, παζάρι, δώρα.. Κι ένα μεγάλο party!

Στις 14 Φλεβάρη δίνουμε νόημα στη λέξη «αγάπη»..

Το εθελοντικό σωματείο «Είμαι ακόμα παιδί», από κοινού με το εθελοντικό σωματείο "Αλέα .. η ρίζα του καλού" διοργανώνει δράση, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στο εμπορικό κέντρο Talos Plaza, με σκοπό τη δημιουργία ενός κουμπαρά που θα μας επιτρέψει να κάνουμε κάποιες εργασίες στο Κέντρο προστασίας παιδιού του Πόρου, απαραίτητες για την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη διαβίωση των φιλοξενούμενων εκεί κοριτσιών.


Μεγάλος στόχος, η αλλαγή των κουφωμάτων κόστους σχεδόν 15.000€.


Ελάτε κι εσείς για να διασκεδάσουμε, να αγαπήσουμε και να προσφέρουμε! Οι… «πόρτες» ανοίγουν στις 16:30… Με μουσικές .. στο πνεύμα της ημέρας.. και με ένα παζάρι γεμάτο αγαπησιάρικες κατασκευές με μικρό αντίτιμο ώστε όλοι να μπορούν κάτι ν' αγοράσουν, ενθύμιο μιας βραδιάς που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!


Από τις 5:30 έως τις 6:30 το TangoLab θα μας διδάξει τον πιο ερωτικό χορό… Sexy και μυστήριο από τον Σταύρο Χερσονιωτάκη και την Εμμανουέλα Καρτσάκη στο αίθριο του Talos Plaza με ανοιχτό μάθημα για όποιον θέλει να μυηθεί στο .. Tango

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει το ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑ.. Ερωτική Rumba κι αισθησιακή Bachata Για όλους με τη καθοδήγηση της πολυβραβευμένης Σοφίας Σπυροπούλου.

Κι ύστερα… Stella Manos Duet σ' ένα 2ωρο live γεμάτο έρωτα κι αγάπη!

Κι όταν τα ρολόγια δείξουν 21:30…. Μπαίνουν οι μάσκες! Το Mistral Seaside ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται σ' ένα ξέφρενο party με την επιμέλεια της Κρίστημπελ και την υποστήριξη της Χορευτικής ομάδας Λάτιν Αγίου Ιωάννη!

Μη ξεχάσετε να αναζητήσετε τους λαχνούς μας γιατί θα χάσετε…. Ένα 3ημερο ταξίδι στη Ρώμη για 2, ένα χρυσό κόσμημα,δυο 2ημερα σε πολυτελές resort και πολλά, πολλά ακόμα δώρα κρύβονται στη λαχειοφόρο μας αγορά!

 Η κλήρωση θα γίνει στο χώρο!


Είμαι Ακόμα Παιδί

site: 
www.eimaiakomapaidi.gr 
e-mail:
 info@eimaiakomapaidi.gr
facebook: www.facebook.com/eimaiakomapaidi.gr 


Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Εύη Λεονταράκη: 6974645331 (Υπεύθυνη Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας, Υποδοχής εθελοντών & Πληροφορίες)

Αγγελική Ζερβού: 6982775591 (Υπεύθυνη Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, Οργάνωσης & Συντονισμού Ομάδας Παιδιών)

Μαριάννα Χατζηαντωνίου: 6973415491 (Υπέυθυνη Χορηγιών- Δωρεών & Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης)

Κατερίνα Σπυριδάκη: 6983100794 (Υπεύθυνη για την Στέγη Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά)

Έρη Παυλάκη: 6947804864 (Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων)

Φαίη Χριστάκη: 6984669387 (Υπεύθυνη για το Κέντρο προστασίας παιδιού στο Πόρο

Εβίτα Περράκη: 6988348313 (Υπεύθυνη Χανιών)

Στέλλα Παπαδομανωλάκη: 6932619653 (Υπεύθυνη Μονής Καλυβιανής)

Μαίρη Καριωτάκη 6976630357 (copywriter - ΜΜΕ)

Σχόλια