Είμαι ακόμα παιδί: Ξεκίνησαν οι δράσεις και στην Αθήνα

Κρήτη
Είμαι ακόμα παιδί: Ξεκίνησαν οι δράσεις και στην Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του γιορτή, εγκαινιάζοντας έτσι και επισήμως τις δράσεις του στην Αθήνα, πραγματοποίησε στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, το εθελοντικό σωματείο «Είμαι ακόμα παιδί».

Όπως αναφέρεται στην επιστολή επικοινωνίας που απέστειλαν στα ΜΜΕ, μέλος της ομάδας που μετακόμισε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, δημιούργησε ένα πυρήνα εθελοντών μεταλαμπαδεύοντας τους το όραμα του «Είμαι ακόμα παιδί» και οι δράσεις στη πρωτεύουσα ξεκίνησαν!

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

«Ακόμη μια αποστολή .. ε, συγγνώμη, μια γιορτή ήθελα να πω, οργανώσαμε, εμείς το εθελοντικό σωματείο «Είμαι ακόμα παιδί» τις μέρες των Χριστουγέννων. Και μάλιστα, αυτή η γιορτή είχε άλλο «αέρα» μιας και οργανώθηκε στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, εγκαινιάζοντας έτσι και επισήμως τις δράσεις μας στην Αθήνα!

»Η Μαριάννα μας, ιδρυτικό μέλος του «Είμαι ακόμα παιδί», γνωστή ως «δυναμίτης» τα έκανε όλα κυριολεκτικά! Ήταν αυτή που «είδε» στην .. «μετανάστευσή» της στην Αθήνα για εργασιακούς λόγους, την ευκαιρία όχι να απομακρυνθεί από την εθελοντική δράση, αλλά να δημιουργήσει ένα πυρήνα στη πρωτεύουσα και να πάει ένα βήμα παραπέρα την έννοια της προσφοράς.

»Και έτσι έκανε… Μέσα σε λίγο χρόνο, μιλώντας για το σωματείο μας και τα όσα πρεσβεύουμε στους νέους συναδέρφους και το καινούριο περιβάλλον της, ενέπνευσε κι άλλους που ήθελαν να προσφέρουν και δεν είχαν «οργανωθεί» κι όλοι μαζί, σήκωσαν τα μανίκια κι άρχισαν την προετοιμασία…

»Δεν πέρασε πολύς καιρός από την πρώτη επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, που έδωσε θάρρος κι απτό αντικείμενο στους νέους εθελοντές μας, οι οποίοι αποτελούν μια νέα ομάδα του σωματείου μας κι η ώρα της γιορτής ενόψει Χριστουγέννων έφτασε…

»Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου η Μαριάννα, ο Μάριος, ο Χάρης, η Νόνι, η Μαρία, η Δαμή, η Μίρκα, η Κωνσταντίνα και ο Αλέξανδρος, πέρασαν με τη καρδιά να φτερουγίζει και το μυαλό έτοιμο να εκραγεί από τις σκέψεις και την αγωνία την πύλη του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης. Κι όλα με μιας πήραν άλλο χρώμα….

»Ακόμη κι αυτή η χιλιοειδωμένη ταινία «Το πολικό εξπρές», με την οποία μπήκαμε στο κλίμα, έμοιαζε διαφορετική! Αλήθεια, τι διαφορετικά που φαντάζουν όλα, όταν τα βλέπεις με τα μάτια των παιδιών…!

»Κι ύστερα…. Ήρθαν τα μαγικά των ταχυδακτυλουργών και τα φιλοξενούμενα παιδιά της δομής ξετρελάθηκαν! Όπως βέβαια καταλαβαίνετε, η πιο μεγάλη ώρα της γιορτής ήταν όταν ο Άγιος Βασίλης της ομάδας μας (!!) μοίρασε τα δώρα με τα οποία είχαμε φροντίσει να γεμίσουμε το σάκο του! (πολύ ευχαριστούμε όλους μας τους υποστηρικτές: Μελίτροπον - Γλυκές μνήμες, Γκούφη Σταρ παιχνίδια, Market για όλες τις εποχές, Pizza Fan, Φούρνος Βενέτη, Βασιλειάδης Μ -Αχαρναί Θρακομακεδόνες. Χωρίς εσάς, καμία γιορτή δεν θα ήταν ίδια!)

»Περάσαμε όμορφα σ' αυτή τη πρώτη μας γιορτή στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης! Και τα παιδιά μας εκεί αλλά και οι υπεύθυνοι τη χάρηκαν κι όχι μόνο μας το είπαν μα το νιώσαμε κιόλας πως αδημονούν για την επόμενή μας επίσκεψη!

»Κι εμείς επίσης! Η αρχή έγινε! Τώρα που ήρθαμε, που σας γνωρίσαμε, που μας ανοίξατε την αγκαλιά σας  και σας χαρίσαμε ένα κομμάτι από την καρδιά μας …. Μαζί θα «περπατήσουμε» κι αυτή τη νέα κι άλλες πολλές χρονιές!

»Αν κι εσείς νιώθετε παιδί, αν θέλετε να προσφέρετε αγάπη, ελάτε μαζί μας!

»Πως; Επικοινωνήστε μαζί μας μ' έναν από τους παρακάτω τρόπους:

site: www.eimaiakomapaidi.gr e-mail: [email protected] facebook: www.facebook.com/eimaiakomapaidi.gr Η μιλήστε με μια από της εθελόντριές μας:

· Εύη Λεονταράκη: 6974645331 (Υπεύθυνη Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας, Υποδοχής εθελοντών & Πληροφορίες)

· Αγγελική Ζερβού: 6982775591 (Υπεύθυνη Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, Οργάνωσης & Συντονισμού Ομάδας Παιδιών)

· Μαριάννα Χατζηαντωνίου: 6973415491 (Υπέυθυνη Χορηγιών- Δωρεών & Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης)

· Κατερίνα Σπυριδάκη: 6983100794 (Υπεύθυνη για την Στέγη Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά)

· Έρη Παυλάκη: 6947804864 (Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων)

· Εβίτα Περάκη: 6988348313 (Υπεύθυνη Ομάδας Χανίων)

· Φαίη Χριστάκη: 6984669387 (Υπεύθυνη για το Κέντρο προστασίας παιδιού στο Πόρο)

· Στέλλα Παπαδομανωλάκη: 6932619653 (Υπεύθυνη Μονής Καλυβιανής)

· Μαίρη Καριωτάκη 6976630357 (copywriter - ΜΜΕ)

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News