Μαίρη Καριωτάκη

Make-A-Wish: «Βοηθήστε μας να φτάσουμε σε κάθε παιδί που νοσεί»

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος), είναι ο φιλανθρωπικός Οργανισμός που εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια στην Ελλάδα, έχει αναλάβει να εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, ηλικίας από 3 έως 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος), είναι ο φιλανθρωπικός Οργανισμός που εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια στην Ελλάδα, έχει αναλάβει να εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, ηλικίας από 3 έως 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Σε λίγες ημέρες, στις πρώτες ημέρες του 2018 ο οργανισμός θα συμπληρώσει τις 2.000 παιδικές ευχές. «Χωρίς να έχουμε ποτέ αρνηθεί καμία παιδική ευχή από αυτές που έφτασαν στο γραφείο μας. Δεν έχουμε ποτέ αναγκαστεί να πούμε σε κανέναν ότι δεν μπορούμε ή δεν έχουμε τα χρήματα να κάνουμε πραγματικότητα μια ευχή» είπε, μιλώντας στο Ράδιο984 και τη Μαίρη Καριωτάκη , η κ. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου,  Γενική Διευθύντρια του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

Η κ. Ζαφειρακοπούλου, μίλησε για την δύναμη των εθελοντών του Οργανισμού «Μας λένε οι ίδιοι, πως αυτό που αντλούν από την ενασχόλησή τους με τον οργανισμό, την γνωριμία τους με αυτά τα τόσο ξεχωριστά παιδιά, είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που προσφέρουν και το βλέπω στα μάτια τους.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος), δεν είναι από κείνους τους οργανισμούς που ζουν από τις επιχορηγήσεις. Για να συνεχίσει να υπάρχει και να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα και τις ευχές των παιδιών, θα πρέπει να το στηρίξουμε όλοι, ο καθένας όπως και όσο μπορεί. «Εσείς καταρχήν μπείτε στο site μας  για να μας γνωρίσετε, να εξοικειωθείτε με το έργο μας και να πιστέψετε σε αυτό»  λέει η Γενική Διευθύντρια του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και προσθέτει πως ο οργανισμός χρειάζεται εθελοντές και πόρους.

Σε ότι αφορά τους πόρους, αυτοί μπορούν να συγκεντρωθούν είτε στέλνοντας κάποιος τη λέξη «wish» στο 19808 όπου άμεσα 2 ευρώ πηγαίνουν στον οργανισμό, είτε γιατί θα επιλέξει για δώρα ή σε μεγάλες στιγμές της ζωής του, όπως γάμος ή βάπτιση, να διαλέξει από το e-shop του Οργανισμού. Παράλληλα κανείς μπορεί να «υιοθετήσει» μια ευχή και να αναλάβει ολόκληρο ή μέρος του κόστους μιας ευχής.

«Είναι πολλοί οι τρόποι που κανείς μπορεί να μας βοηθήσει, αλλά πρωτίστως πρέπει κανείς να μας γνωρίσει και να εξοικειωθεί με το έργο μας», υπογραμμίζει η κ. Ζαφειρακοπούλου η οποία ευχήθηκε να έρθει μια μέρα που ο οργανισμός δεν θα έχει κανένα λόγο να υπάρχει, τότε που δεν θα υπάρχουν άρρωστα παιδιά.

«Αλλά μέχρι τότε βοηθήστε μας να φτάσουμε σε κάθε παιδί που νοσεί» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Σχόλια