default-image

Μήπως τελικά είμαστε όλοι συνάδερφοι;

Απόψεις
Μήπως τελικά είμαστε όλοι συνάδερφοι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος καλό όλα καλά για την μικρή μας τη Νεφέλη! Και λέω «μας», όχι γιατί μας συνδέουν δεσμοί αίματος αλλά γιατί, μ' ένα τρόπο, κάθε παιδί (η Νεφέλη τώρα, ο Νέστορας πιο πριν) που αντιμετωπίζει δυσκολίες και το ανεκδιήγητο αυτό κράτος (που με την ανοχή μας έχει στηθεί και ζούμε) δεν στηρίζει, γίνεται προσωπική μας υπόθεση.

Εμείς, άνθρωποι σε απελπιστική οικονομική κατάσταση οι περισσότεροι, αναλαμβάνουμε θες με 1 € θες καταθέτοντας 5€, να του δώσουμε πίσω τη ζωή, που το ανύπαρκτο για τους πολίτες κράτος του στερεί.

Που λέτε, βρέθηκαν τα χρήματα! Ο ΙΣΑ ανακοίνωσε πως σταματά ο έρανος (άκου έρανος και δεν ντρέπονται) οπότε κι εγώ μπορώ να πω ένα «ουφ!» και να θίξω ένα άλλο θέμα…

Από τέσσερεις διαφορετικούς ανθρώπους έλαβα το ίδιο μήνυμα στο messenger για να προωθήσω το δημοσίευμα του onmed.gr σχετικά με την υπόθεση της μικρής Νεφέλης. Κι η φίλη μου η Έλενα το έλαβε από άλλους 3.

Στην αδερφή μου πήγαν τρία πανομοιότυπα μηνύματα και στο σταθμό ήρθαν 5-6. Ο φίλος μου ο Γιώργος το έλαβε από άλλους 4 μου είπε. Κι είμαι σίγουρη πως κι όλοι εσείς, το ίδιο ακριβώς μήνυμα, το έχετε λάβει από κάμποσους!

 Καλά, κάποια μηνύματα ήταν λίγο πιο βιαστικά γραμμένα κι ανορθόγραφα, αλλά στο ρεζουμέ όλα ήταν τα ίδια: «Σε παρακαλώ μοίρασε το είναι παιδί συναδέλφου μου σ' ευχαριστώ!!!!».

Κι έχω εγώ τώρα μια απορία: Τι δουλειά κάνει αυτός ο φίλος κι έχει τόοοοοοσους πολλούς συναδέλφους; Αν εγώ έχω τέσσερεις φίλους στο messenger που έχουν τον ίδιο συνάδερφο κι η Έλενα 4, η αδερφή μου 3 κι ο σταθμός άλλους 5, ο Γιώργος 4 κι εσείς ο καθένας 2- 3, πόσοι είναι οι συνάδερφοι μεταξύ τους; Ποια επιχείρηση - φορέας έχει τόοοσους πολλούς εργαζόμενους, που γνωρίζονται και προσωπικά μεταξύ τους κι αγωνιούν για τα προβλήματά που αντιμετωπίζουν;

Μήπως τελικά είμαστε όλοι συνάδερφοι; Ή μπας και μας έφαγε όλους το κοπι - πάστε; Ε; (Έχω κι εγώ κάτι απορίες…)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News