Μαίρη Καριωτάκη

Η “κυρία Σιντορέ” και η γραμματική σαν παραμύθι..

Η “κυρία Σιντορέ” επιστρέφει με μία ολοκαίνουρια μουσικοθεατρική παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά σήμερα Δευτέρα 18 και αύριο Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην Πύλη Βηθλεέμ.

Η "κυρία Σιντορέ" επιστρέφει με μία ολοκαίνουρια μουσικοθεατρική παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά σήμερα Δευτέρα 18 και αύριο Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην Πύλη Βηθλεέμ.

Η παράσταση, βασίζεται στα βιβλία «Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία», και η «Η κυρία Σιντορέ και η γραμματική... σαν παραμύθι» της Μαρίας Καριωτάκη που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΙΤΑΝΟΣ…

Με αφορμή τις παραστάσεις, η συγγραφέας μίλησε στο δελτίο πολιτισμού του Ράδιο984 και τη Μαίρη Καριωτάκη για το πώς γράφτηκαν αυτά τα βιβλία, πως μπορεί ένα παιδί μέσα από τα παραμύθια και τη μουσική να μάθει γραμματική αλλά και .. το πόσο αγαπημένο μάθημα είναι η Γλώσσα μου για τους μαθητές!!

Info's:

«Η κυρία Σιντορέ και η γραμματική σαν παραμύθι..»

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο-CD της Μαρίας Καριωτάκη από τις εκδόσεις ΙΤΑΝΟΣ

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Ζουρίδη 


Κείμενα - Χορογραφίες: Μαρία Καριωτάκη 


Σκηνικά: Νίκος Καλαθάκης 


Παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν: Αγγελική Ιερωνυμίδη, Ελένη Στυλιανακη, Άρης Κουτεντάκης, Γιώργος Χατζηαντωνίου 


Και τα παιδιά: Άρτεμις Νικάκη, Γιάννης Τσικανδυλακης, Κάτια Πεδιαδιτάκη, Νίνα Οικονόμου, Σήλια Οικονόμου, Ορέστης Καραντινάκης, Ηλιαχτίδα Ρακιντζή Καραλη, Ηώ Γωνιανάκη

Σχόλια