Μαίρη Καριωτάκη

Β. Σταυροπούλου: Έφερα στη ζωή μου τα πάνω κάτω για να γίνω ηθοποιός

Στη Κρήτη έρχεται η παράσταση «Για όνομα» με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Βίκυ Σταυροπούλου, Φάνη Μουρατίδη, Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνη Λουδάρο σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Πρόκειται για την παράσταση που αποτέλεσε το απόλυτο "hit" τα δύο τελευταία χρόνια με περισσότερους από 100.000 θεατές να την έχουν δει στο θέατρο Αλίκη στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια της προβολής της παράστασης, η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε στο δελτίο πολιτισμού του Ράδιο984 με τη Μαίρη Καριωτάκη δηλώνοντας την αγάπη της για το νησί μας το οποίο έχει επισκεφτεί πολλές φορές τόσο για διακοπές όσο και για επαγγελματικούς λόγους.

Όπως η ίδια είπε, η παράσταση βγήκε σε περιοδεία πλήρης τόσο σε ότι αφορά τους πρωταγωνιστές όσο και τα σκηνικά κι αυτό επειδή οι συντελεστές της θεωρούν πως αυτό είναι δείγμα σεβασμού στο κοινό. «Με σεβασμό και αλήθεια χτίζονται οι σχέσεις του ηθοποιού με το κοινό» λέει χαρακτηριστικά.

Η αγαπημένη ηθοποιός, δήλωσε τυχερή καθώς μέχρι σήμερα καταγράφει μόνο επιτυχίες, λέγοντας πως μάλλον το κοινό αναγνώρισε πως εκείνη άλλαξε τη ζωή της για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα!

Ακούστε ολόκληρο το δελτίο πολιτισμού όπως μεταδόθηκε από το Ράδιο984

Πληροφορίες για τη παράσταση:

Matthieu Delaporte & Alexandre de la Patelliere

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ...

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Κυριακή 6/8 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ "Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ"

Δευτέρα 7/8 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου

Τρίτη 8/8 ΡΕΘΥΜΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΡΩΦΙΛΗ (ΦΡΟΥΡΙΟ ΦΟΡΤΕΤΖΑΣ)

Τετάρτη 9/8 ΧΑΝΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

Πέμπτη 10/8 ΧΑΝΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

Παρασκ. 11/8 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Σάββατο 12/8 ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΛΑΖ ΕΟΤ

Η ιστορία:

Ο Βικτόρ (Φάνης Μουρατίδης) περιμένει το πρώτο του παιδί. Η αδερφή του Ελιζαμπέτ (Βίκυ Σταυροπούλου) και ο άντρας της Πιερ (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) τον καλούν στο σπίτι τους για δείπνο μαζί με τη σύζυγό του Άννα (Μαρία Κωνσταντάκη) και τον παιδικό τους φίλο Κλοντ (Αντώνης Λουδάρος).

Κι ενώ περιμένουν την ως συνήθως αργοπορημένη Άννα και κουβεντιάζουν περί ανέμων και υδάτων, κάποια στιγμή η κουβέντα στρέφεται γύρω από το μωρό και ο Βικτόρ τους αποκαλύπτει ότι είναι αγόρι! Όταν τον ρωτούν ποιο όνομα έχει διαλέξει για να δώσει στο παιδί, η απάντησή του θα αναστατώσει την παρέα και θα προκαλέσει μια σειρά από αλυσιδωτές ανεξέλεγκτες αντιδράσεις που θα φέρουν το απόλυτο χάος!

Μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια αποκαλύπτονται. Ψέματα που «προστάτευαν» σχέσεις και φιλίες έρχονται στο φως.

Και επιβεβαιώνεται το μότο του έργου: ένα παιδί φέρνει την ευτυχία. Αλλά το όνομα που θα του δώσεις... μπορεί να φέρει μεγάλους μπελάδες.

ΜΚ

Σχόλια