Μαίρη Καριωτάκη

Μακαλιάς Vs Σάττι: Απολαυστικό video

Να μεταμφιεστεί σε Μαρίνα Σάττι και να τραγουδήσει το « Θα σπάσω κούπες» έπρεπε για τις ανάγκες της συμμετοχής τους στο «Your Face Sounds Familiar», ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο καλλιτέχνης είπε να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη κι αποφάσισε να «τρολάρει» το τραγούδι που «σπάει» το ίντερνετ τις τελευταίες ημέρες κι έχει κατακυριεύσει τα playlist των ραδιοφωνικών σταθμών, το «Μάντισσα» της Σάττι.

Να μεταμφιεστεί σε Μαρίνα Σάττι και να τραγουδήσει το « Θα σπάσω κούπες» έπρεπε να κάνει για τις ανάγκες της συμμετοχής τους στο «Your Face Sounds Familiar»,  ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο καλλιτέχνης είπε να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη κι αποφάσισε να «τρολάρει» το τραγούδι που «σπάει» το ίντερνετ τις τελευταίες ημέρες κι έχει κατακυριεύσει τα playlist των ραδιοφωνικών σταθμών, το «Μάντισσα» της Σάττι.

Ο Δημήτρης, έκανε την δική του εκδοχή στους δρόμους της Αθήνας παρέα με τους Μίνω Θεοχάρη, Λάμπρο Κτεναβό, Ζήση Ρούμπο, Ρίνο Τζάνη, Δημήτρη Τσέλιο, Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Φραγκιόγλου και Γιώργο Ψυχράμη για το εν λόγω τραγούδι, απαντώντας στην Μαρίνα Σάττι που ζήτησε από τον κόσμο να κάνει βιντεάκια χορεύοντας το τραγούδι.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Απολαύστε το:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια