default-image

Ο "καθηγητής", η έρευνα κι ο 9,84

Απόψεις
Ο "καθηγητής", η έρευνα κι ο 9,84

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβαζα το υπόμνημα του κ. Καθηγητή. Ελάτε, ένας είναι ο καθηγητής.  (αν και ο τίτλος του στη Γερμανία έχει άλλο νόημα από αυτό που ξέρουμε στην Ελλάδα ως πανεπιστημιακού καθηγητή).

Αυτός ντε, που διαθέτει την πιο πλήρη κατάρτιση απ' όλους, την περισσότερη εμπειρία, τις καλύτερες πηγές, έχει εννοείται το μεγαλύτερο συγγραφικό έργο απ' όλους κι η άποψή του είναι η μόνη απόλυτα σωστή.

Μπορεί να είναι και ο πιο ωραίος. Δεν ξέρω. Πάντως είναι μοναδικός.

 Που λέτε διάβαζα το υπόμνημα του κ.Ρίχτερ… Όλοι κι όλα στο μπλέντερ. Καθηγητές, επιστήμονες, πολιτικοί, πολίτες, φυλές, έθνη.. Στην προσπάθεια του να εξηγήσει γιατί δεν πρέπει να ανακληθεί η επιτίμια του ανακάτεψε την άμμο με τη θάλασσα.

Ωστόσο εμένα άλλο με απασχολεί: στη σελίδα 7 αναφέρεται σε μια συνέντευξη του καθηγητή Ξενάκη στο 9, 84 Ρεθύμνου. Μόνο που ο 9, 84 είναι στο Ηράκλειο κι εξόν από τον άλλο 9.84 της Αθήνας, άλλος ραδιοφωνικός σταθμός με τέτοιο όνομα δεν υπάρχει.

Άσε που, μεταξύ μας τώρα αυτό, κι άλλος σταθμός που να «σήκωσε» τόσο πολύ το θέμα (πατριωτικά το πήραμε) δεν υπήρξε στο νησί. Θα μου πείτε, εντάξει πως κάνει έτσι.

Κάνω έτσι γιατί, αν οι έρευνες πάνω στις οποίες βασίζει ο κ. Καθηγητής τις απόψεις του είναι σαν την έρευνα για την έδρα του 9,84 τότε… 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News