default-image

Τι θα γίνει με το εγκαταλελειμμένο της Τενέδου;

Κρήτη
Τι θα γίνει με το εγκαταλελειμμένο της Τενέδου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το εγκαταλελειμμένο κτίριο της οδού Τενέδου έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν, ωστόσο φαίνεται πως πρέπει να το ξανακάνουμε καθώς το πρόβλημα παραμένει.

Μετά από κάποιους μήνες «σχετικής» ηρεμίας, επανεμφανίστηκαν οι «σκιές» στο συγκεκριμένο σπίτι, με τους περίοικους να αντικρύζουν εικόνες σοκαριστικές για τη γειτονιά τους.

Σύνεργα χρήσης ναρκωτικών πεταμένα στο πεζοδρόμιο, σ' ένα δρόμο απέναντι από τον 1ο δημοτικό παιδικό σταθμό Ηρακλείου και την όμορη του παιδική χαρά, στη Τίτου Γεωργιάδου. Ένας δρόμος που φιλοξενεί τα παιχνίδια μικρών παιδιών.

Υπενθυμίζεται, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχαν και πάλι τέτοια κρούσματα με την αστυνομία να αναλαμβάνει έργο μετά το ρεπορτάζ της εφημερίδας Νέα Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε στέκι μετατρέπεται το «εγκαταλελειμμένο» στη Τένεδου

Ωστόσο φαίνεται πως πέρασε το «κρίσιμο» διάστημα και το εγκαταλελειμμένο της οδού Τενέδου έγινε και πάλι τόπος συνάντησης χρηστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο «εγκαταλελειμμένο» της Τενέδου η ΔΙΑΣ

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο σπίτι, τα τελευταία 20 χρόνια παραμένει κλειστό και αφημένο στην τύχη του, αφού η ιδιοκτήτριά του έφυγε από τη ζωή και το ιδιοκτησιακό καθεστώς που το διέπει είναι τουλάχιστον κουβάρι με τους κληρονόμους να είναι πολλοί - ανάμεσά τους σύμφωνα με πληροφορίες - και φορείς.

Για άλλη μια φορά, οι κάτοικοι της γειτονιάς που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το Καπετανάκειο, ζητούν από την πολιτεία να ενεργήσει άμεσα προκειμένου να μη μετατραπεί το σπίτι σε στέκι τοξικομανών.

Όπως λένε, σε πρώτη φάση θα μπορούσε ο δήμος να φροντίσει ώστε να σφραγιστεί η είσοδος προκειμένου να μην έχουν πρόσβαση οι διάφοροι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News