default-image

Melanie: Τα κατάφερε η πιτσιρίκα με Σύνδρομο Down!

Κόσμος
Melanie: Τα κατάφερε η πιτσιρίκα με Σύνδρομο Down!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το όνειρο της να παρουσιάσει το δελτίο καιρού του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του γαλλικού France 2, έκανε πραγματικότητα μία νεαρή κοπέλα 21 ετών με Σύνδρομο Down στη Γαλλία.

Όπως αναφέρει το  euronews.com, για να φτάσει στο στόχο της, η Μελανί Σεγκάρ είχε δημιουργήσει σελίδα στο facebook με τίτλο «η Μελανί μπορεί να το κάνει». Η σελίδα που είχε στόχο να γνωστοποιήσει την επιθυμία της νεαρής κοπέλας, συγκέντρωσε περισσότερα από 200.000 likes.

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης εκπαίδευσης είχε στο πλευρό της, τον αδερφό της. «Θαυμάζω το θάρρος της, τη δύναμη της να αντιμετωπίσει την έκθεση στα media, να δει τον κόσμο στα μάτια και να πει: Μπορώ να το κάνω. Δείτε. Το έκανα», είπε ο 27χρονος.

Η Μελανί δεν γνωρίζει γραφή ή ανάγνωση. Μιλώντας μετά την παρουσίαση του καιρού, είπε ότι ήθελε να αποδείξει ότι αν και διαφορετική μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.

Από το Σεπτέμβρη εργάζεται σε εταιρεία που κάνει συσκευασίες, ζει με την οικογένεια της και της αρέσει να κάνει ότι κάνουν όλες οι συνομίληκές της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News