default-image

Δε ρωτάνε πια για το Τάμα του Έθνους στη ΝΔ..

Απόψεις
Δε ρωτάνε πια για το Τάμα του Έθνους στη ΝΔ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θυμάστε που σας έλεγα για εκείνη την ερώτηση την ερώτηση  για το ανεκπλήρωτο Τάμα του Έθνους που κατέθεσαν 18 βουλευτές, οι 16 νεοδημοκράτες;

Θυμάστε… Ε λοιπόν ξεχάστε το. Όπως θα το ξεχάσουν κι αυτοί, με εντολή Κυριάκου.

Ναι, ναι… καλά διαβάσατε: ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε (sic) από τους 16  βουλευτές να πάρουν πίσω τις υπογραφές τους. Μάλιστα φήμες τον θέλουν πυρ και μανία με τους 16.

Και λογικά θα πω εγώ. Καθότι ο πρόεδρος, πασκίζει να δείξει πως το κόμμα του άλλαξε. Έχει προφίλ εκσυγχρονιστικό και ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Κι ακριβώς την ώρα που εκείνος κτίζει προφίλ, έρχονται οι διάφοροι και με τις ερωτήσεις τους προκαλούν σχόλια περί αναχρονισμού και θρησκοληψίας. Τι δουλειά έχουνε τα τάματα με τον εκσυγχρονισμό οεο; Αν είναι δυνατόν δηλαδή να πιστέψει κανείς πως αγγίζει τέτοιους ψηφοφόρους το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όχι πες τώρα κ.Τσίπρα: είναι στις προθέσεις σας;

Τελοσπάντων. Οι υπογραφές αποσύρθηκαν σήμερα. Βέβαια δεν αποσύρθηκε το ερώτημα καθώς οι Δημήτρης Καμμένος και Νίκος Νικολόπουλος, εξακολουθούν να έχουν απορία τη προτίθεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ (μέλος της οποίας είναι ο κ.Καμμένος) να κάνει με το θέμα της «ανέγερσης Ιερού Ναού του Σωτήρος Χριστού στην Αθήνα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το Θεό και τη βοήθειά Του στη σωτηρία του Έθνους»,

Για την ιστορία, την ερώτηση αρχικά είχαν υπογράψει οι: Σάββας Αναστασιάδης, Γιώργος Βαγιωνάς, Κωνσταντίνος Βλάσης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Στέργιος Γιαννάκης, Θανάσης Δαβάκης, Θεόδωρος Καράογλου, Γιώργος Κασαπίδης, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Δημήτρης Κυριαζίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Ευάγγελος Μπασιάκος, Χρήστος Μπουκώρος, Κατερίνα Παπακώστα, Ελενα Ράπτη και Κωνσταντίνος Σκρέκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News