default-image

ΣΟΚ:“Δώστε τα παιδιά για υιοθεσία, ζω ένα μεγάλο έρωτα" pics

Ελλάδα
ΣΟΚ:“Δώστε τα παιδιά για υιοθεσία, ζω ένα μεγάλο έρωτα" pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχει προηγούμενο η τραγική ιστορία πίσω από την εγκατάλειψη των 3 κοριτσιών που βρέθηκαν μόνα τους να περιφέρονται στη Πάτρα και μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Οι γονείς τους εντοπίστηκαν, ωστόσο φαίνεται πως η αναζήτησή τους ήταν μάταιη καθώς η ίδια η μητέρα, αρνείται τα παιδιά της γιατί όπως λέει ζει ένα μεγάλο έρωτα…!!

Στις λεπτομέρειες της υπόθεσης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ant1, συνοδεία του δικηγόρου του παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών αυτοβούλως ο πατέρας των τριών κοριτσιών που βρέθηκαν την Κυριακή σε δρόμο της Πάτρας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Ο 27χρονος, αλβανικής υπηκοότητας ζει μόνιμα στα Λεχαινά και ισχυρίζεται πως δεν εγκατέλειψε τα παιδιά, αλλά τα πήγε στην Πάτρα για να τα αφήσει στη μητέρα της 21χρονης γυναίκας του, ώστε να της ασκήσει πίεση για να επιστρέψει στο σπίτι τους,  καθώς τον έχει εγκαταλείψει για άλλον άνδρα.

Η γιαγιά επικοινώνησε με την κόρη της, η οποία φέρεται να εντοπίστηκε στον Ασπρόπυργο, για να πάρει τα παιδιά της. Η μητέρα έφτασε στην Πάτρα, πήρε τα παιδιά της και τα εγκατέλειψε στο σημείο όπου εντοπίστηκαν την Κυριακή.

Μάλιστα σε επικοινωνία που είχε με τις Αρχές η γυναίκα φέρεται να τους απάντησε: «Δώστε τα για υιοθεσία! Ζω ένα μεγάλο έρωτα».

Το ζευγάρι εκτός από τα τρία κορίτσια, 2,5 και 1,5 ετών και το 5 μηνών βρέφος, έχουν ακόμα ένα αγόρι, το οποίο βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του.

Ο 27χρονος συνελήφθη και κρατείται για παράνομη διαμονή στη χώρα και λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου, θα σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Τα τρία κοριτσάκια φιλοξενούνται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών και την ευθύνη για την τύχη τους έχει ο Εισαγγελέας Ανηλίκων.

Από την πρώτη στιγμή δεκάδες κόσμου επικοινώνησαν με το νοσοκομείο προσφέροντας φιλοξενία στα παιδιά ή ακόμα και ζητώντας να τα υιοθετήσουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News