Μαίρη Καριωτάκη

«Σίγησε» το επτάχρονο κορίτσι από το Χαλέπι;

Έχουν περάσει περισσότερες από δεκαπέντε ώρες από το τελευταίο tweet της μικρής Μπάνα Αλαμπέντ. Πρόκειται για το επτάχρονο κορίτσι το οποίο αναρτούσε tweets από το πολιορκούμενο ανατολικό Χαλέπι.

Έχουν περάσει περισσότερες από δεκαπέντε ώρες από το τελευταίο tweet της μητέρας της μικρής Μπάνα Αλαμπέντ. Πρόκειται για το επτάχρονο κορίτσι το οποίο αναρτούσε tweets από το πολιορκούμενο ανατολικό Χαλέπι.

Το τελευταίο tweet της γράφτηκε χτες εν μέσω σφοδρής επίθεσης από τις συριακές και τις ρωσικές δυνάμεις για την κατάληψη της πόλης.

Η Μπάνα Αλαμπέντ αναρτούσε tweets στα αγγλικά με τη βοήθεια της δασκάλας μητέρας της και έδινε εικόνες από τη ζωή στο πολιορκούμενο τμήμα της συριακής πόλης.

Ο λογαριασμός της στο Twitter, ωστόσο, διεγράφη την Κυριακή, καθώς Σύροι κυβερνητικοί στρατιώτες καταλάμβαναν θέσεις της συριακής αντιπολίτευσης στο Χαλέπι, ωστόσο αργότερα επανήλθε.

Το τελευταίο tweet, από τη μητέρα της, ανέφερε: «Είμαστε σίγουροι ότι μας καταλαμβάνει ο στρατός. Θα σε δούμε ξανά μια άλλη ημέρα, καλέ μας κόσμε. Γεια χαρά - Φατέμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια