default-image

Πως τόλμησα και του «πήρα» το παρκινγκ;

Απόψεις
Πως τόλμησα και του «πήρα» το παρκινγκ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ότι το Ηράκλειο έχει πρόβλημα με το πάρκινγκ το ξέρουμε όλοι. Ότι έχει θέμα και με τον φωτισμό το ζούμε. Οι περισσότεροι δρόμοι, στενάκια μικρά και μεγάλα αλλά κυρίως τα απόμερα, είναι θεοσκότεινα με ότι αυτό σημαίνει: Από το να βουτήξεις σε μια λακκούβα με νερά (Κύριος οίδε από πού βγήκαν αυτά) μέχρι (τουλάχιστον) να πέσεις θύμα κάποιας κακόγουστης «πλάκας» ομάδας νεαρών (true story).

Όπως καταλαβαίνεται γυναίκα μόνη δεν παρκάρεις στα «κακόστενα» μες τα σκοτάδια βράδυ Δευτέρας με τα μαγαζιά κλειστά..

Και πολύ περισσότερο όταν μαζί σου έχεις κι ένα τρίχρονο που θέλει σώνει και καλά από κοντά να δει τα  χριστουγεννιάτικα δεντράκια στη πλατεία Κορνάρου…

Και κάπου εδώ αρχίζει η ιστορία..

Μετά από κανένα- δυο κύκλους, βρήκαμε θέση στην Αγίου Μηνά. Ωραία. Ανάβω τα alarm και περιμένω να περάσουν όλοι για να παρκάρω.

Όλοι; Όλοι εκτός από τον «έξυπνο» που κολλάει πίσω μου κι αρχίζει τα γνωστά: κορναρίσματα, χειρονομίες, μαρσαρίσματα, αναβόσβημα των φώτων κτλ.

«Ξανθιά γυναίκα στο τιμόνι ας κάνω λίγο μπούλινγκ ο καπετάνιος να καβατζάρω παρκινγκ» σκέφτηκε. Αλλά, η ξανθιά γυναίκα απτόητη…

Μετά από λίγο, είδε κι απόειδε, ρίχνοντας στην «ξανθιά» μερικά καντήλια έφυγε. Ναι, ναι με τα γνωστά μαρσαρίσματα και τα κωλιδια στην Αγίου Μηνά (επαναλαμβάνω).

Μπήκε στο παραπάνω στενό αυτός, πάρκαρα κι εγώ, κατεβήκαμε με το ανίψι, κάναμε τη βόλτα μας κι ύστερα από καμιά ώρα στο περίπου, γυρίσαμε να πάρουμε το αμάξι μας …

Ουπς! Τι είναι αυτό; Οι υαλοκαθαριστήρες σηκωμένοι κι αυτός στο πίσω τζάμι σπασμένος… Ο δικός μου. Μόνο ο δικός μου. Γεμάτη η Αγίου Μηνά, δεκάδες τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα κατά μήκος, μόνο το δικό μου είχε σπασμένο υαλοκαθαριστήρα.

Τυχαίο ή αυτά παθαίνεις όταν «κλέβεις» το παρκινγκ από τον «νόμιμο κάτοχό του»;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News