default-image

Οι διακοπές των Βρετανών και το "κακό" brand name της Βουλγαρίας

Απόψεις
Οι διακοπές των Βρετανών και το "κακό" brand name της Βουλγαρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαβάζοντας το ρεπορτάζ του The Independent για τις 13 πιο «φτηνές» περιοχές για να κάνουν οι Βρετανοί διακοπές στην Ευρώπη βρίσκονται Κρήτη, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Κέρκυρα. Μάλιστα, το νησί μας είναι στην 7η θέση ανάμεσα στα 13 μέρη που περιλαμβάνει η λίστα.

Οι συντάκτες, έχουν κάνει τη σύγκριση ανάμεσα στις διάφορες περιοχές ανάλογα με την τιμή μιας σειράς προϊόντων, όπως ένα φλιτζάνι καφέ, 1 μπουκάλι τοπική μπύρα, ένα ποτήρι κρασί, ένα μπουκάλι 1.5 λίτρου μεταλλικό νερό, μια Αγγλική εφημερίδα, αλλά και ένα γεύμα για δύο.

Το ενδιαφέρον πάντως στοιχείο που προκύπτει από αυτό το δημοσίευμα είναι πως φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι ο πραγματικός ανταγωνιστής του ελληνικού τουρισμού. Μέχρι σήμερα μιλούσαμε για την Τουρκία. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτή. Η Ισπανία, η Κύπρος και κυρίως η Βουλγαρία έχουν ρίξει τόσο τις τιμές που μοιάζει να παίζουν χωρίς αντίπαλο….

Κι αν η Ισπανία είναι από την άλλη πλευρά της Ευρώπης, η Κύπρος είναι αδερφή, τι να πούμε για τη Βουλγαρία που είναι στη γειτονιά;  Μόνο το «κακό» brand name της μας σώζει ..ακόμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News