default-image

Ενώπιον της δικαιοσύνης η οδηγός που "έριξε"το fb

Απόψεις
Ενώπιον της δικαιοσύνης η οδηγός που "έριξε"το fb

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον της δικαιοσύνης βρέθηκε η οδηγός που αναστάτωσε το Ηράκλειο με την οδηγική της συμπεριφορά.

Το βράδυ της Τρίτης , άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ , την εντόπισαν στην Πλατεία Ελευθερίας . Την απομάκρυναν από το όχημα της και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα . Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διδιακασία του αυτοφώρου , της αφαιρέθηκε το δίπλωμα και η οδηγός πέρασε το βράδυ στο τμήμα.

Η εν λόγω κύρια είναι γνωστή επιστήμων , που ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο.

Προκάλεσε ατυχήματα και πανικό στους πεζούς

Όπως φαίνεται στο βίντεο,  που πρώτα δημοσιεύτηκε στο προφιλ χρήστη του facebook, η γυναίκα  το βράδυ της Δευτέρας  μη έχοντας συναίσθηση, προκάλεσε, εκτός από διπλό ατύχημα και πανικό στους διερχόμενους πεζούς στην λεωφόρο Καλοκαιρινού, που αναγκάστηκαν να επέμβουν προκειμένου να τη σταματήσουν πριν προκαλέσει κι άλλες, πέραν των υλικών, ζημιές.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η γνωστή πανεπιστημιακός, προσπάθησε να ξεπαρκάρει. Οι αδέξιοι χειρισμοί της, είχαν ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο λεωφορείο. Στη συνέχεια η γυναίκα, που έμοιαζε να μην έχει συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, επιχείρησε να προσπεράσει το λεωφορείο που μόλις είχε τρακάρει και κάνοντας διάφορους ελιγμούς χτύπησε ένα μηχανάκι που «βρέθηκε» πίσω της και το έριξε στον δρόμο.

Ωστόσο και πάλι η πανεπιστημιακός δεν συνειδητοποίησε πως κάθε τις προσπάθεια προκαλούσε ζημιές και προσπάθησε να προσπεράσει το λεωφορείο ανεβαίνοντας πάνω στο πεζοδρόμιο με τον κίνδυνο να εισβάλει σε κάποιο κατάστημα, να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής!

Για ενα ζευγάρι παπούτσια...

Κάπου εκεί, οι περαστικοί επενέβησαν και προσπάθησαν να την κατεβάσουν από το αυτοκίνητο. Ωστόσο η γνωστή πανεπιστημιακός, αντιστάθηκε καλώντας μάλιστα σε βοήθεια γιατί όπως είπε ήθελαν να την σκοτώσουν (!).

Τελικά η πανεπιστημιακός πείστηκε να κατέβει από το αυτοκίνητο της και όπως είπε στους, τουλάχιστον εμβρόντητους, αστυνομικούς και περαστικούς, όλα αυτά έγιναν γιατί απλά ήθελε να φύγει για να πάει να πάρει ένα ζευγάρι παπούτσια…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News