default-image

7ο Παιδικό Κυνήγι: Ήρθε η ώρα των μικρών κυνηγών!

Απόψεις
7ο Παιδικό Κυνήγι: Ήρθε η ώρα των μικρών κυνηγών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφτασε η ώρα για τους μικρούς κυνηγούς να παίξουν και να διασκεδάσουν «εξερευνώντας» την πόλη του Ηρακλείου!

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, στις 11.00 πμ, ξεκινά το 7ο  Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού που θα πραγματοποιηθεί σε ελεγχόμενο χώρο στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Λίγες μέρες πριν μεγάλη στιγμή, στο studio του Ράδιο984 βρέθηκαν δύο μέλη των Καστρινών Πειρατών, των διοργανωτών του Κυνηγιού, η Αλέκα Ζουδιανού και η Έρη Λυπάκη, προκειμένου να μας δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως είπαν στη Μαίρη Καριωτάκη, η γιορτή για τα παιδιά, θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί της Κυριακής, από την Πλατεία Ελευθερίας. Εκεί, τα παιδιά, θα χωριστούν σε ομάδες και στη συνέχεια, παρελαύνοντας θα φτάσουν στον χώρο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχουν οι μικροί μας φίλοι στο Κυνήγι, είναι να φτιάξουν ομάδες με 6- 8 άτομα, μαθητές της Ε' ή ΣΤ' τάξης του Δημοτικού.

Στο περίπτερο των Καστρινών Πειρατών στα Λιοντάρια, που από την Τρίτη έχει ξεκινήσει να λειτουργεί, μπορούν με τη συνοδεία κάποιου ενήλικα να δηλώσουν συμμετοχή.

Κι αν σας τρομάζουν οι γρίφοι, μην ανησυχείτε! Οι Καστρινοί, που θέλουν να μετατρέψουν το παιδικό Κυνήγι σε «φυτώριο» για το κυνήγι των ενηλίκων, διαβεβαιώνουν πως αν διαβάστε το φυλλάδιο και τις πληροφορίες που υπάρχουν στον χάρτη, αν λύσετε το σταυρόλεξο και κάνετε και μια βόλτα στο κέντρο της πόλης στα σημεία που περιλαμβάνονται στον χάρτη, τότε θα είστε έτοιμοι να παίξετε!

 Α, και κάτι ακόμα: Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου διοργανώνουν αποκριάτικο χορό ειδικά για τους Μικρούς Κυνηγούς της πόλης.

Το ραντεβού είναι στο καφέ Μαρίνα, στις 6 το απόγευμα και δεν αποκλείεται, τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε ακούγοντας τόσο την κ. Ζουδιανού, όσο και την κ.Λυπάκη, να κρύβει μια «έκπληξη»- βοήθεια για τα κυνηγόπουλα!

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News