default-image

Καν' το για τη (φουκαριάρα τη) μαμά

Απόψεις
Καν' το για τη (φουκαριάρα τη) μαμά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι η χώρα που κατά καιρούς έχει "τιμηθεί" ως η πιο ειρηνική, η πιο ευτυχισμένη, η λιγότερο διεφθαρμένη.

Η πρωτεύουσά της, η Κοπεγχάγη, κατατάχθηκε ως η πιο κατάλληλη πόλη για να ζήσει κάποιος διεθνώς…

Ωστόσο φαίνεται πως ακόμη κι αυτοί, οι Δανοί που αποτελούν το πρότυπο για ορισμένους (ποιος ξεχνά τον ΓΑΠ που ονειρευόταν την Ελλάδα ως Δανία του νότου) έχει ένα μεγάλο πρόβλημα.

Γερνάνε και λιγοστεύουν (Θαύμα, θαύμα! Λες να τα κατάφερε το Γιωργιό;)!

Με πληθυσμό 5.600.000 το 2013 που εκτιμάται για το 2015 σε 5.678.348 κατοίκους, φαίνεται πως η σεξουαλική ζωή των Δανών είναι σαν την χώρα τους. Επίπεδη (το υψηλότερο σημείο της μόλις που ξεπερνάει τα 150 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας).

Το μέλλον της χώρας είναι πλέον αβέβαιο καθώς ο δείκτης γεννήσεων είναι μόλις 1,7 παιδιά ανά οικογένεια.

Φαντάσου σε τι απελπισία είναι οι επιχειρήσεις της χώρας που ακόμη κι αυτές μπήκαν στο παιχνίδι και προσπαθούν να .. «ξεκουνήσουν» τους πολίτες να κάνουν και κανένα παιδί!

Η Spies Resjer, μια δανική ταξιδιωτική εταιρεία, έχει ξεκινήσει εκστρατεία. Το 2014, προσέφερε εντελώς δωρεάν "φιλικές προς το παιδί διακοπές" και αναλώσιμα μωρουδιακά για τρία χρόνια, σε όποιες γυναίκες μπορούσαν να αποδείξουν ότι συνέλαβαν ενώ έκαναν διακοπές μέσω της εταιρείας.

  Το 2015 ξαναχτύπησε. Κυκλοφορεί μια ευφάνταστη διαφήμιση ζητώντας από τα ζευγάρια της Δανίας να «το κάνουν»… για τη φουκαριάρα τη μάνα τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News