default-image

Δε θέλουν οι γιατροί το πλαστικό χρήμα

Απόψεις
Δε θέλουν οι γιατροί το πλαστικό χρήμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ραντεβού και μάλιστα μετά από έκτακτο αίτημα του Προέδρου του, κ. Πατούλη προς τον Αν. Υπουργό κ.Αλεξιάδη, έχει ο ΙΣΑ  σήμερα στις 4μ.μ.

 Θέμα, τι άλλο, η χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών από τους ασθενείς για την πληρωμή των επισκέψεων.

Δε θέλουν οι γιατροί βρε παιδί μου το πλαστικό χρήμα. Δεν το θέλουν. Και μπορεί ο Σύλλογος, όπως διατείνεται να είναι υπέρμαχος της  πάταξης της φοροδιαφυγής, ωστόσο θεωρεί πως η ιατρική επίσκεψη αποτελεί παροχή υπηρεσιών και όχι προϊόν και γι' αυτό δεν θα' πρεπε να μπλέκεται με τέτοια.

Κάποιος βέβαια, θα πρέπει να υπενθυμίσει στους γιατρούς μας ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνονται κατά καιρούς στη δημοσιότητα, πρώτοι στη λίστα των φοροδιαφευγόντων είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες…

Για το καθαρό μέτωπο

Και μιας και λέμε για στοιχεία και λίστες φοροδιαφυγής, να υπενθυμίσει κάποιος στον «πολυτεχνίτη» πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Πατούλη πως οι γιατροί βρίσκονται πάντα στην κορυφή αυτών των λιστών με τους επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν. Δηλαδή, ακόμη και για θέμα ..πρεστιζ  του κλάδου θα ' πρεπε κατά την άποψή μου από μόνοι τους να ζητήσουν να ενταχθούν στο μέτρο. Έτσι, για ένα μέτωπο καθαρό βρε παιδί μου!

Όσο για το επιχείρημα, περί μη εξοικείωσης των ηλικιωμένων στην πληρωμή της επίσκεψης με κάρτα.. Αστειότητες. Να υπενθυμίσουμε στους γιατρούς ότι οι ηλικιωμένοι της χώρας μας εδώ και μερικούς μήνες ζουν σε καθεστώς capital control κι είναι οι μόνοι που ξέρουν ακριβώς τι ισχύει στις συναλλαγές. Ξέρουν, μη σου πω καλύτερα κι από τον Τσακαλώτο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News