default-image

Δ. Καζάκης: Αυτόνομα στις εκλογές το ΕΠΑΜ (Ηχητικό)

Ελλάδα
Δ. Καζάκης: Αυτόνομα στις εκλογές το ΕΠΑΜ (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτόνομα θα κατέβει στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη το ΕΠΑΜ καθώς δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες συνεργασίας με την ΛΑ.Ε του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Σ' αυτό δεν έχουμε ευθύνη εμείς. Προσπαθήσαμε γιατί πήραμε στα σοβαρά τις τοποθετήσεις του ΛΑ.Ε, ότι ήθελε μια συμπαράταξη δυνάμεων που ναι μεν θα διατηρούσαν την πολιτική τους αυτονομία ωστόσο θα συγκροτούσαν ένα κοινό μέτωπο και θα καλούσαμε τον κόσμο σε μια  πατριωτική δημοκρατική βάση να στηρίξει αυτή την αντιμνημονιακή συμπαράταξη. Δυστυχώς, πρυτάνευσαν δυνάμεις αριστερής συμπαράταξης και όχι δημοκρατικής πατριωτικής. Κι εκεί το ΕΠΑΜ δεν έχει χώρο» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Ράδιο984 και τη Μαίρη Καριωτάκη ο γγ του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης που βρίσκεται στη Κρήτη στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας.

«Εμείς απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες και τους λέμε πως το καθήκον είναι πατριωτικό βαθιά δημοκρατικό. Ξεπεράστε τις ιδεολογίες και τις αγκυλώσεις γιατί καίγεται η πατρίδα», τόνισε ο κ. Καζάκης.

«Δεν μπορεί καμία χώρα να αντιμετωπίσει τη κρίση, έχοντας ένα νόμισμα που παράγεται ως χρεόγραφο» υποστήριξε ο κ. Καζάκης και σημείωσε πως δεν μπορεί καμία χώρα με τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας να σταθεί μέσα σε μια νομισματική ένωση.

Να σημειωθεί ότι,  οι οργανώσεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) του Νομού Ηρακλείου οργανώνουν για σήμερα, Τετάρτη  2 Σεπτεμβρίου 2015, στην αίθουσα Ανδρόγεω στις 19.30 το απόγευμα, προεκλογική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ Δημήτρη Καζάκη.

Ολόκληρη η συνέντευξη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News