default-image

"Το Παιχνίδι της Σφαγής" από τη θεατρική ομάδα του ΤΕΙ

Πολιτισμός
"Το Παιχνίδι της Σφαγής" από τη θεατρική ομάδα του ΤΕΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι την Πέμπτη 28 Μαΐου θα παίζεται η θεατρική παράσταση που ανέβασε η θεατρική ομάδα ΤΕΙ Κρήτης, σχολές Ηρακλείου, "Το Παιχνίδι της Σφαγής", που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή.

"Το Παιχνίδι της Σφαγής" του πάντα επίκαιρου Ευγένιου Ιονέσκο, σε σκηνοθεσία των Πέτρου Μαυροματίδη και Νικολή Αβραμάκη, θα παίζεται στις 9 κάθε βράδυ στο αμφιθέατρο του κλειστού γυμναστηρίου "Μάρκος Καραναστάσης".

«Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία που θυμίζει τόσο πολύ το σήμερα», είπε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και τη Μαίρη Καριωτάκη ο σκηνοθέτης κ. Μαυροματίδης.

«Ανήκει στο θέατρο που παραλόγου με την έννοια ότι σχεδόν καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με το παράλογο», τόνισε.

«Μια θεατρική ομάδα του ΤΕΙ δε θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο παρά μια σπουδή μέσω του αντικειμένου της για την ίδια τη ζωή», σημείωσε σχολιάζοντας το γεγονός πως η συγκεκριμένη θεατρική ομάδα διαλέγει πάντα να ανεβάζει έργα πάντα «δύσκολα».

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο στο χώρο θα υπάρχει η δυνατότητα όποιος επιθυμεί να προσφέρει τη στήριξή του στην πάντα δραστήρια θεατρική ομάδα του ΤΕΙ ώστε να συνεχίζει να δουλεύει χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο τελικό αποτέλεσμα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News