default-image

Η Πιπιλή κι η μαϊμούδες

Απόψεις
Η Πιπιλή κι η μαϊμούδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοίτα να δεις τώρα πως περνάμε εμείς εδώ στη Μπανανία!  Όλα τα' χουμε λυμένα οι μαϊμούδες μείναν σ' εκκρεμότητα! Πρόβλημα που πρέπει να λυθεί άμεσα καθώς εκνευρίζει ως φαίνεται τις μεγάλες κυρίες της πολιτικής!

Όπως ας πούμε τη βουλευτίνα της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, κατήγγειλε το «φαινόμενο» των απομιμήσεων (σικ) στη Βουλή. Τις μαϊμουδιές δηλαδή!

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, η βουλευτής αναφέρθηκε στη τσάντα της,, η οποία όπως μας πληροφόρησε είναι αυθεντική, καρφώνοντας παράλληλα άλλες συναδέρφους της βουλευτίνες που λανσάρουν, στη πασαρέλα που λέγεται Βουλή, μαϊμού - αξεσουάρ.

«Είναι αληθινή και δερμάτινη η δική μου τσάντα. Άλλες φοράνε μαϊμούδες. Εγώ πάντα φοράω αυθεντικά. Πολλές βουλευτίνες κυκλοφορούν με μαϊμούδες, πάρα πολλές! Το τι μαϊμού κυκλοφορεί στη Βουλή», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής και πρόσθεσε  «Κοίτα να δεις τώρα κατινιά: αφού δεν μπορείς να την πάρεις τη ρημάδα την αυθεντική - που την πήραμε εμείς όταν μπορούσαμε - πάρε μια τσάντα του ελληνικού εμπορίου, που κυκλοφορούν πολλές καλές. Γιατί φωνάζει, σκούζει ότι είναι μαϊμού! Γυαλιά δεν έχω προσέξει, αλλά για εμάς τις έμπειρες, η τσάντα φαίνεται».

Κατάλαβες, το έμπειρο το μάτι;! Μπαίνει η άλλη στη Βουλή και τη σκανάρουν από πάνω μέχρι κάτω. Τι φοράει και πως το φοράει οι άνδρες κι οι κυρίες προσθέτουν και τη λεπτομέρεια τύπου αυθεντικό ή ιμιτασιόν.

Δε μπορείς μαντάμ να την αγοράσεις την Μπερμπερι ή την Ερμές, πάρε μια από το καλάθι της κερά-Σούλας από τις Κουκουβάουνες και μπρός! Κι ίσως, ίσως λέω, για το καλό της μπουρζουαζίας δηλαδή, για να μη ξινίζει η αισθητική τους, άσε τη Βουλή και πιάσε άλλους κλάδους!

Άλλωστε,  τη δουλειά έχει η…( ποιητική αδεία) μαϊμού στο παζάρι;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News