Μαίρη Καριωτάκη

Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος

Η Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος οργανώνεται από 27 έως 31 Μαΐου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μελανώματος, υπό την αιγίδα του Ευρωμελανώματος της ΕΔΑΕ και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV).

 Μάλιστα η ΕΔΑΕ διευκρινίζει ότι: Η εθελοντική προσφορά των Ελλήνων Δερματολόγων, οι οποίοι είναι και οι μόνοι ειδικοί στις παθήσεις του δέρματος, ουδεμία σχέση έχει με εκπτωτικές και άλλου είδους προσφορές Ιδιωτικών Φορέων Υγείας, που μπορεί να συμπίπτουν χρονικά με την Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος.Κατά τη διάρκεια Ελληνικής Εβδομάδας κατά του Καρκίνου του Δέρματος, οι δερματολόγοι της ΕΔΑΕ σε όλη τη χώρα θα δέχονται στα ιατρεία τους και σε νοσοκομειακά ιδρύματα το κοινό και θα διενεργούν δωρεάν εξετάσεις για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματοςΌσοι επιθυμούν να εξεταστούν μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα  www.myskincheck.gr και να αναζητήσουν τη λίστα με τους συμμετέχοντες δερματολόγους για να κλείσουν ραντεβού.

Τη λίστα με τους συνεργαζόμενους γιατρούς στο Ηράκλειο θα τη βρείτε εδώ

Στα πλαίσια λοιπόν της Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος, συνομιλήσαμε με τον διευθύνοντα  την δερματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ,  κ. Κρασαγάκη Κωνσταντίνο.

Σχόλια