Μαίρη Καριωτάκη

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ ...για την Αντζελίνα Τζολί

Να γίνετε στη χώρα της μανικοτρίβελης… να τρέχουν χιλιάααααααααααααδες θέματα κι εμείς εδώ να ανοίγουμε κουβέντα για την Τζολί!


Ενοχλήθηκε φαίνεται το ΠΑΜΕ από την απόφαση της διάσημης ηθοποιού να προβεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή αλλά και από το γεγονός ότι έγινε talk of the world κι έβγαλε ανακοίνωση!!

Και ναι, συμφωνώ! Έχει δίκιο! Γύρω μας, δίπλα μας υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο κι είναι άξιες κι είναι πρότυπα.

Μόνο που … από την Τζολί ορμώμενες οι φίλες μου Β.Κ και Μ.Κ,  έκλεισαν ραντεβού για μαστογραφία…

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την Αντζελίνα Τζολί!

Απ΄ αφορμή την προσπάθεια των αστικών μέσων μαζικής αποβλάκωσης να παρουσιάσουν την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί ως πρότυπο γυναίκας αγωνίστριας και με αφορμή την αποκάλυψη ότι έχει κάνει προληπτικά διπλή μαστεκτομή, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ έχει να κάνει το εξής σχόλιο:

«Αν οι αστοί δημοσιογράφοι, και όχι μόνο, θέλουν να προβάλουν καρκινοπαθείς αγωνίστριες και αγωνίστριες με μαστεκτομή που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη, ας έρθουν σε εμάς. Έχουμε να τους δείξουμε εκατοντάδες εργάτριες, άλλες λαϊκές γυναίκες που εξακολουθούν, παρά την αρρώστια, να δίνουν τη μάχη του μεροκάματου, τη μάχη του μεγαλώματος και της ανατροφής των παιδιών χωρίς νταντάδες, τη μάχη συμμετοχής στους καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες. Αυτές οι γυναίκες που όλοι εσείς αστική τάξη και κολαούζοι, νιώθετε μίσος για αυτές, είναι τα αληθινά πρότυπα άξια θαυμασμού και είναι χιλιάδες τέτοιες ανώνυμες γυναίκες στη χώρα μας και διεθνώς».

Σχόλια