Αφήνει παρακαταθήκη στον ΟΦΗ ο Βολτυράκης

Αθλητισμός
Αφήνει παρακαταθήκη στον ΟΦΗ ο Βολτυράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χανιώτης τεχνικός θα αναλάβει τον Υδραϊκό…

Παρελθόν αποτελεί για το τμήμα πόλο του ΟΦΗ ο Μάκης Βολτυράκης που αποφάσισε να κάνει ένα νέο βήμα στην προπονητική του καριέρα αποδεχόμενος την πρόκληση της Α1 Ανδρών και την πρόσκληση της ομάδας του Υδραϊκού, παίρνοντας την θέση του Δημήτρη Καραβαρίτη που αναλαμβάνει την Εθνική πόλο Γυναικών!

H αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία αξιόλογη προπονητική ευκαιρία για τον Χανιώτη τεχνικό αφού ο Υδραϊκός πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία στην Α1 πόλο Ανδρών, βρισκόμενος στην 3η θέση της βαθμολογίας. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς ότι ο Μάκης Βολτυράκης έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε υψηλά στάνταρς, εκπληρώνοντας προπονητικές προκλήσεις που θα ήθελε να έχει κάθε προπονητής…

Από τον ΟΦΗ ωστόσο αποχωρεί σαν φίλος αφού η σχέση του με την οικογένεια του πόλο ήταν άψογη. Το γεγονός μάλιστα ότι παρέμεινε στο ΟΦΗ από το Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι και σήμερα, έχοντας φυσικά κατά διαστήματα κρούσεις από άλλες ομάδες, αποδεικνύει την αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση με τους ανθρώπους της ομάδας και ιδίως τον Μιχάλη Σπαγουλάκη. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι υπό την εποπτεία του ο ΟΦΗ έζησε και την εμπειρία της Α1 πόλο…

Ο Μάκης Βολτυράκης μπορεί να ανοίγει μία νέα σελίδα στην προπονητική του πορεία, ωστόσο αφήνει σημαντική παρακαταθήκη στον ΟΦΗ που τα τελευταία χρόνια, υπό την καθοδήγηση του, δουλεύει σε διαφορετικά πρότυπα, δίνοντας έμφαση στις Ακαδημίες του κάτι που φαίνεται άλλωστε στα πρωταθλήματα υποδομών.

Στόχος του Χανιώτη προπονητή ήταν η δημιουργία ενός συνόλου με βάσεις από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ, επενδύοντας στο παρών και το μέλλον του Συλλόγου.

Πάνω στο δικό του πλάνο λοιπόν θα συνεχίσει να δουλεύει ο ΟΦΗ, που είναι έτοιμος στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, που θα ξεκινήσει μέσα στο μήνα, να δώσει χρόνο σε αρκετά από τα νέα παιδιά του! Με ένα μείγμα λοιπόν έμπειρων παικτών (όπως οι Τζαβολάκης, Βασιλάκης, Γιγουρτάκης κ.α.)και αρκετών νέων θα πορευτεί ο ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα.

Σε ότι αφορά τη διάδοχη κατάσταση, στον ΟΦΗ βρίσκονται σε διεργασίες αφού υπάρχουν και οι Γιώργος Σπαγουλάκης και Χάρης Ζουράρης που μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια σε αυτή τη φάση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News