Eντυπωσιάζει το “παρών” του κρητικού στίβου!

Απόψεις
Eντυπωσιάζει το “παρών” του κρητικού στίβου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα γενιά αθλητών-τριών πρωταγωνιστεί στις διεθνείς διοργανώσεις…

Τα διαπιστευτήρια του έχει δώσει ο κρητικός στίβος της Κρήτης και το 2019 αφού η παρουσία των νέων αθλητών-τρίων του στις διεθνείς διοργανώνεις είναι εντυπωσιακή, αποδεικνύοντας ότι το "παρών"… προμηνύει λαμπρό μέλλον!

Ο νεαρός σφυροβόλος του Ελ. Βενιζέλου Χρήστος Φαρντζεσκάκης κατάφερε να ανέβει στο 2ο σκαλί του Ευρωπαϊκού βάθρου στην κατηγορία Κ20, κάνοντας απίστευτη εμφάνιση και πανελλήνια επίδοση. Στη ίδια διοργάνωση η Κυριακή Φιλτισάκου στο βάδην, έχασε το μετάλλιο από απροσεξία αφού σταμάτησε μία στροφή νωρίτερα παρασυρόμενη από άλλη αθλήτρια, χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Πικρή ικανοποίηση από την 5η τελικά θέση…

Σήμερα στο Ολυμπιακό φεστιβάλ Νέων ο Χανιώτης Ορέστης Ντουσάκης ήταν 6ος στον τελικό της σφυροβολίας ενώ αύριο αγωνίζεται στο δίσκο ο Κωνσταντίνος Μπουζάκης.

Νωρίτερα χρονικά, σε επίπεδο Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κ20, ο αθλήτρια του Ελ. Βενιζέλου Νοράγια Τζόνσον ήταν χρυσή στα 400μ. Ο Γεράσιμος Καλογεράκης του ΟΦΗ κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στον ακοντισμό.

Συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 είχε και ο Γιώργος Τζιτζιμάκης στα 20 χιλμ. βάδην ενώ 3ος στα 100μ. ήταν ο Γιάννης Νυφαντόπουλος στους Ευρωπαϊκούς της Λευκορωσίας.

Η πρωταθλήτρια του Κύδωνα Ειρήνα Φραγκάκη ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στη δισκοβολία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18.

Και πλέον περιμένουμε τις επιτυχίες των κρητικών αθλητών-τριών στους αγώνες Ελλάδας- Κύπρους που θα γίνουν τον Αύγουστο στο Βόλο. Στην αποστολή συμμετέχουν 12 κρητικοί-ες με αρκετούς από αυτούς να έχουν βλέψεις για μετάλλιο.

Μπράβο λοιπόν στα παιδιά μας και βέβαια στους προπονητές και τα σωματεία τους! Μπράβους σε όσους τα στηρίζουν και σε δύσκολες εποχές δεν εγκαταλείπουν…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News