Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και η Ρεάλ προβάλλει την Ελλάδα

Αθλητισμός
Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και η Ρεάλ προβάλλει την Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) απάντησε θετικά στο αίτημα που κατέθεσε το επίσημο κανάλι της Ρεάλ για τη χορήγηση άδειας κινηματογράφησης στην Ακρόπολη, διάρκειας τριών ωρών το διάστημα 17-19 Απριλίου.

Κατ΄ αρχάς χαιρόμαστε για τη θετική γνωμοδότηση αφού ως γνωστό το ΚΑΣ είναι πολύ επιλεκτικό στις σχετικές άδειες. Υπενθυμίζουμε ότι και στο παρελθόν μεγάλα brand name από διάφορους χώρους (κινηματογράφο, μουσική, μόδα κ.α. ) έχουν ζητήσει ανάλογη άδεια αλλά η απάντηση ήταν κυρίως αρνητική.

Η απόφαση αυτή δείχνει ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και η προβολή που θα λάβει η χώρα μας, από το τηλεοπτικό προϊόν που θα δημιουργήσει και θα προβάλει το συνεργείο του «Madrid TV», είναι τεράστια!

Ο σύλλογος της Μαδρίτης έχει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο και σίγουρα την τηλεοπτική παραγωγή στο αξιοθέατο της Ακρόπολης θα την δουν αμέτρητοι θεατές σε όλο τον κόσμο. Κινήσεις σαν αυτές, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό. Ανάλογη διαφημιστική κίνηση από το Υπουργείο Τουρισμού θα απαιτούσε μεγάλο οικονομικό κόστος και κόπο και πιθανώς όχι με το αντίστοιχο αποτέλεσμα…

Θυμάστε τι είχε γίνει με το βίντεο που είχε αναρτήσει ο πρόεδρος, τότε, των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα κατά την επίσκεψη του στην Ακρόπολη; Η δύναμη του αθλητισμού και των ομάδων του μεγέθους της Ρεάλ είναι μεγάλη και είναι σπουδαίο να αναγνωρίζουν τον πολιτισμό και τον πλούτο της Ελλάδας και να τον προβάλουν μέσω του τηλεοπτικού τους καναλιού.

Οι λήψεις γίνονται με αφορμή την παρουσία της ομάδας μπάσκετ της Ρεάλ στην Αθήνα για τη σειρά των play offs της Εuroleague.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News