default-image

O CR7 έκανε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να παραμιλά

Αθλητισμός
O CR7 έκανε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να παραμιλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ασύλληπτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο χθεσινό παιχνίδι της Ρεάλ στο Τορίνο αποτελεί αντικείμενο συζήτησης σήμερα στην ποδοσφαιρική υφήλιο. Τι έκανε ο άνθρωπος; Τι κίνηση ήταν αυτή; Πού εκτόξευσε το πόδι του για να φτάσει τη μπάλα; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που τίθενται και βέβαια δεν ζητάνε απάντηση.

Ο Πορτογάλος άσος έκανε το διεθνή Τύπο να υποκλιθεί στην τεχνική του κατάρτιση και βέβαια η φωτογραφία που τον απεικονίζει να βρίσκεται σχεδόν σε οριζόντια θέση με τον αγωνιστικό χώρο,κάνει το γύρο του κόσμου!

Και βέβαια μπορεί να μην έχει μετρηθεί με ακρίβεια επίσημα το ύψος στο οποίο βρίσκεται το πόδι του όταν φεύγει η μπάλα για να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του Τζανλουίτζι Μπουφόν, όμως το εύρος του κυμαίνεται από τα 2,10 εως και τα 2,38μέτρα.Την ίδια ώρα το σώμα του βρίσκεται σε ύψος 1,41 μέτρα από το έδαφος!

Το εκπληκτικό αυτό γκολ διεκδικεί ακόμη και τον τίτλο του καλύτερου στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον CR7 να εντυπωσιάζει και πάλι καθώς έχει επιτύχει μία σειρά από απίθανα ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα ο Ρονάλντο είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που:

-Σκόραρε 100 γκολ (έχει 119 συνολικά)

-Σκόραρε 50 γκολ στα νοκ άουτ

-Σκόραρε διαδοχικά χατ τρικ σε νοκ άουτ

-Σκόραρε σε τρεις τελικούς

-Σκόραρε σε κάθε παιχνίδι των ομίλων

-Σκόραρε 100 γκολ με τη φανέλα μίας ομάδας

-Σκόραρε σε 10 διαδοχικά παιχνίδια

Δεν μπορεί παρά να παραδεχτεί κανείς ότι είναι ένας από τους  παίκτες που χαίρεσαι να τον βλέπεις στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και οι οπαδοί της Γιουβέντους, την Τρίτη το βράδυ τον αποθέωσαν με standing ovation!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News