Ας μην αρρωστήσουμε και ψυχικά

Απόψεις
Ας μην αρρωστήσουμε και ψυχικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος στη ζωή μας είναι το χαμόγελο μας

Δε θέλω άλλο να σκέφτομαι αρνητικά. Όλη αυτή κατάσταση έχει αρχίσει να μας καταβάλει. Κάθε μέρα και πιο πολύ. Ας μην αρρωστήσουμε και  ψυχικά.

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος στη ζωή μας είναι το χαμόγελο μας. Πολλές φορές χωρίς να χρειαστεί να πούμε κάτι, το χαμόγελο από μόνο του είναι αρκετό. Να χαμογελάμε να λάμπει ο κόσμος μας γιατί δεν παλεύεται αλλιώς αυτός ο κόσμος.

Ακούω πολλούς και λένε, πως θα αντέξω στο σπίτι;

Θα αντέξεις. Θα αντέξεις γιατί είσαι στο σπίτι σου, στον παράδεισο σου, εκεί που ηρεμείς και νιώθεις  ασφάλεια.

Αν το σκεφτούμε διαφορετικά, είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να κάνουμε πράγματα που δεν είχαμε φανταστεί ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Για παράδειγμα να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να σκεφτούμε, να κάνουμε όνειρα για τη ζωή μας, να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και σίγουρα μετά από όλο αυτό όλοι θα γίνουμε καλύτεροι.

Ούτε εγώ είμαι άνθρωπος που περνούσα πολλές ώρες στο σπίτι μου, αρκετές  υποχρεώσεις, απαιτητική δουλειά και καθημερινότητα, φίλοι, διασκέδαση.

Ήρθε η ώρα όμως να μείνω στο σπίτι για να προστατέψω εμένα αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάω.

Άρχισα να κάνω πολλά, να ασχολούμαι με τον εαυτό μου, να βλέπω ταινίες αλλά και να δουλεύω από το σπίτι.

Δεν σας κρύβω ότι στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης, ότι θα συνεχίζω να εργάζομαι από το σπίτι τρόμαξα. Είπα πως θα το κάνω αυτό ; Σε μια δουλειά που έχει πολλές απαιτήσεις .Όμως το κατάφερα και είμαι και πολύ ενθουσιασμένη που μπορώ να προσφέρω έστω και από το σπίτι μου αλλά και να συνεχίζω να είμαι δημιουργική.  Αρχίζω να πιστεύω στις έρευνες που υποστηρίζουν θερμά την εργασία στο σπίτι ως πιο δημιουργική και αποδοτική.

Είναι φοβερό πώς αλλάζουν τα πράγματα από τη μια στιγμή στην άλλη αλλά και  στο μυαλό μας όταν βρισκόμαστε υπό πίεση. Όλα είναι στο μυαλό τελικά.

Ξεκινήστε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, και όλα θα πάνε καλά.

Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά στα δύσκολα.

Όλα για κάποιον λόγο γίνονται, εγώ αποφάσισα  ότι έτσι θα αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση. Σκεπτόμενη τη θετική πλευρά και προσευχόμενη ότι θα επιβιώσουν όλοι όσοι νοσούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News