Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Απόψεις
Μια εικόνα χίλιες λέξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας, από την ψυχή και το χαρακτήρα μας. Οι πιο όμορφοι άνθρωποι είναι αυτοί που είναι χαρούμενοι και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια.

H ομορφιά είναι μια έννοια που δεν περιορίζεται στην εξωτερική εμφάνιση. Όταν μιλάμε για ομορφιά, αυτόματα η σκέψη μας πηγαίνει στο κάλλος, σε όμορφα μάτια, καλλίγραμμο σώμα... Ωστόσο η ομορφιά σημαίνει πολλά περισσότερα.

Η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας, από την ψυχή και το χαρακτήρα μας. Οι πιο όμορφοι άνθρωποι είναι αυτοί που είναι χαρούμενοι και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια.

Όταν εσύ η ίδια νιώθεις πως έχεις τον έλεγχο της ζωής και του σώματός σου, όταν φροντίζεις το σώμα σου και του προσφέρεις το καλύτερο, αυτόματα νιώθεις πιο όμορφη και αυτό σε κάνει να ακτινοβολείς. Τι και αν φοράς σιδεράκια, γυαλιά και έχεις ατέλειες;

Η αυτοπεποίθηση και ο αέρας ειδικότερα  μιας γυναίκας την κάνει απλά ακαταμάχητη. Ξεκίνησε από τα βασικά, βάλε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου, διώξε τους τοξικούς ανθρώπους, χαμογέλα στα πικρόχολα σχόλια του κόσμου και κράτησε κοντά σου ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα, μην μένεις με εκείνους που σε κρατούν πίσω.

Αν εντοπίζεις ατέλειες στην εμφάνισή σου που χρήζουν βελτίωσης δράσε. Όχι όμως γιατί σε έχουν προσβάλλει, γιατί θα κάνεις καλό μόνο στον εαυτό και την ψυχή σου. Βάλε ψηλούς στόχους, αγάπησε τον εαυτό σου όμως μην προσπαθείς να τον αλλάξεις.

Όμορφος, άσχημος, ψηλός, κοντός, αδύνατος... ο μοναδικός είσαι; ΟΧΙ. Όμως έχεις μοναδική ψυχή και ένα χαμόγελό που μπορεί να νικήσει τα πάντα. Χαμογέλα, η ζωή θέλει λίγη τρέλα βρε παιδί μου. Πέρα από το τι λέει ο καθρέφτης σας και τα πρότυπα ομορφιάς υπάρχει μια ομορφιά που δεν στηρίζεται σε είδωλα, μόδα και μάρκετινγκ. Μια ομορφιά ξεχωριστή, διαχρονική.

Μια ομορφιά που καθρεφτίζεται μονάχα μέσα στα μάτια σου. Αναζητήστε την πραγματική ομορφιά στους ανθρώπους. Η ομορφιά χωρίς καλοσύνη πεθαίνει αδιεκδίκητη όπως έχει πει και ο συγγραφέας  Σάμιουελ Τζόνσον .

Ο δρόμος προς την ευτυχία μπορεί να φαίνεται μακρύς και δύσκολος όμως δεν είναι. Δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News