Μαρία Παυλάκη

Είστε ήρωες…

Ευτυχώς, οι περισσότεροι  έχετε αρκετό χιούμορ ώστε να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία μια τέτοια σοβαρή κατάσταση που αλλάζει ριζικά την ζωής σας και γνωρίζετε πιο καλά από όλους τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή. Πράγματι η ζωή , δεν είναι δίκαιη. Είναι όμως πολύ ωραία, ακόμα και με τις αδικίες της. Είναι  πολύ μικρή για να τρέφει κανείς μίσος για τους συνανθρώπους του και να τα παίρνετε όλα στα σοβαρά. Μην  έχετε τίποτα ως δεδομένο. Ούτε τους ανθρώπους, ούτε τη ζωή.

 

Να ζείτε. Κάθε μέρα να κάνετε πράγματα που σας  γεμίζουν, να είστε ευγενικοί με τους  ανθρώπους γιατί  μόνο καλό έχουν προσφέρουν. Κυνήγησε τα όνειρά σας, δεν είναι ποτέ αργά, δώστε το σωστό παράδειγμα στους άλλους αφήνοντας στο διάβα σας όμορφα πράγματα. Κάντε την ζωή σας να αξίζει. Μην  ντραπείτε ποτέ για την αρρώστια σας, είστε πηγή έμπνευσης για τον πόνο και τον φόβο του συνανθρώπου που σας. Όταν πρόκειται να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, τα «όχι» δεν επιτρέπονται. Μην συγκρίνετε τη ζωή σας με τις ζωές των άλλων. Το ταξίδι του κάθε ανθρώπου είναι μοναδικό. Αν η σχέση σας δεν σας αξίζει, φύγετε μακριά. Τίποτα δεν σας εμποδίζει και για τίποτα δεν είστε υποχρεωμένοι. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

 

Η ζωή και η υγεία είναι ένα πολύτιμο δώρο. Να το θυμάστε κάθε πρωί και να είστε ευγνώμονες.  Αν ένας άνθρωπος έρθει αντιμέτωπος  με τον καρκίνο, είναι ικανός, να νιώθει τόσο δυνατός  και αισιόδοξος , τότε όλοι έχουμε την υποχρέωση να χαμογελάμε και να αγωνιζόμαστε καθημερινά. Αν δίπλα σας έχετε μια αγκαλιά και ένα ζεστό χαμόγελο τότε είστε πραγματικά ευτυχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια