default-image

Τελικά τα μπορείς όλα;

Απόψεις
Τελικά τα μπορείς όλα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν είσαι πραγματικά έξυπνη, θα φροντίσεις να εστιάσεις σε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά

Κάπως έτσι νομίζουμε ότι ενισχύεται η αυτοπεποίθησή μας.  Όχι, δεν τα μπορείς όλα και αυτή είναι η αλήθεια. Και η εξήγηση είναι απλή. Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για να μπορούμε να είμαστε ό,τι θέλουμε ούτε είμαστε ρομπότ. Όμως, αν είσαι πραγματικά έξυπνη, θα φροντίσεις να εστιάσεις σε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά και να θυμάσαι πως και η αποτυχία είναι ένα μέρος του παιχνιδιού.

Το βασικό είναι να καταλάβεις σε τι είσαι πραγματικά καλή, αν το πετύχεις θα μπορείς να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου και τον εαυτό σου, κάνε αυτό που αισθάνεσαι, μορφώσου και πείσμωσε. Εκεί θέλει μυαλό και ταλέντο. Και μόρφωση και πείσμα. Και ρεαλισμός και εξυπνάδα.

Συνήθως αυτά αφορούν το μέλλον σου, τη επαγγελματική σου αποκατάσταση. Τίποτα δεν χαρίζεται ειδικά στον χώρο της δουλειάς σου για να αντέξεις τις συνθήκες , για να έχεις απαιτήσεις και να σε σέβονται, πρέπει αυτό που κάνεις να το κάνεις καλά, διαφορετικά θα έρχεσαι πάντα δεύτερος.

Για να φτάσεις ψηλά  πρέπει να είσαι ταπεινός.  Ακόλουθα το ένστικτό σου και αν δεν μπορείς να το δεις τώρα, θα στο φέρει η ζωή και σίγουρα θα σε ανταμείψει. Δοκιμάσου και τσαλακώσου μόνο τότε θα καταλάβεις που τελικά είσαι καλή, εκεί που θα νιώθεις γεμάτη ενέργεια, εκεί που θα ξυπνάς το πρωί με όρεξη για τη καθημερινή σου "ρουτίνα".

Aν τελικά ακολουθήσεις αυτό που αγαπάς να κάνεις, τότε είσαι ένας πραγματικά ευλογημένος άνθρωπος. Άνθησε και προόδευσε ,το ταλέντο είναι τόσο όμορφο να το βλέπεις να "ανθίζει" και συνάμα γοητευτικό.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News