default-image

Face news...η εντεταλμένη υπηρεσία

Απόψεις
Face news...η εντεταλμένη υπηρεσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελικά τα face news είναι κομμάτι της ελληνικής πραγματικότητας και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει μιας και στην προσπάθειας μερίδας δημοσιογράφων να διαμορφώσουν εικονική άποψη αλλά και να συμπαρασύρουν σε περίεργα μονοπάτια φόβου το κοινωνικό σύνολο ακολουθούν τον συγκεκριμένο τρόπο διασποράς ψευδών ειδήσεων. Φτάσαμε στο επίπεδο πλέον να κατανοούμε πιο είναι το κίνητρο που ευτυχώς δεν έχει πάρει ακόμα την διάσταση του ανεξέλεγκτου στην περιφερειακή δημοσιογραφία. Δυστυχώς όμως το τελευταίο διάστημα η λογική αυτή ακολουθείται από μια μικρή ομάδα ‘’δημοσιογράφων’’ που διεκδικούν ακόμα και την πατρότητα ειδήσεων που βγάζουν συνάδελφοι τους. Επίσης ένας απαράβατος όρος είναι ότι ποτέ δεν δίνεις ‘’στεγνά’’ την πηγή σου και αυτό ίσως είναι το Α και το Ω για να θέσεις τις σωστές βάσεις για την παροντική και μελλοντική αξιοπιστία σου.

Επειδή λοιπόν οι καιροί είναι περίεργοι ας οπλιστούμε με υπομονή και ας οδηγήσουμε το σκεπτικό μας ότι οι συγκεκριμένοι ‘’γνωστοί άγνωστοι’’ αντιλαμβάνονται την δική τους δουλεία ως μια εντεταλμένη υπηρεσία διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Έρχεται λοιπόν ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με την ευχή η απομόνωση τους κάποια στιγμή να τους τρομάξει και να σταματήσουν αυτή την τραγική συνήθεια που απλά τους καθιερώνει στο κάδρο όλων εκείνων που απλά χάθηκαν κάπου στην μετάφραση.

Έτσι να φιλοσοφήσουμε και λίγο μήπως χαλαρώσουμε από το μαύρο ποτάμι των face news η πατρότητα των οποίων ανήκει στα ίδια πρόσωπα που απλά υπάρχουν ανάμεσα μας και άρχισαν να ξεθωριάζουν μέχρι να γίνουν αόρατα.

Άντε και καλό Δεκέμβρη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News