default-image

Αυτή είναι η πιο περίεργη πτήση!

Απόψεις
Αυτή είναι η πιο περίεργη πτήση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ηφαιστειογενές νησάκι που βρίσκεται στη μέση του Νότιου Ατλαντικού, η Αγία Έλενα, είναι χωρίς αμφιβολία από τους πιο δύσκολους προορισμούς για να φτάσεις κάποιος.

Οι Βρετανοί το 1815 επέλεξαν το νησάκι ως φυλακή για την εξορία του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, καθώς η προσέγγιση του νησιού ήταν σχεδόν αδύνατη.

Ο Ναπολέοντας, βέβαια, δεν έζησε πολύ για να προλάβει να γνωρίσει το απομακρυσμένο νησί. Ωστόσο, μία νέα αεροπορική πτήση από τη Νέα Υόρκη πρόκειται να κάνει αυτή την απομακρυσμένη βρετανική επικράτεια πολύ πιο εύκολα προσβάσιμη στους τουρίστες ανά τον πλανήτη.about:blank

Η United Airlines έχει ανακοινώσει πως από τις 15 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιεί νέα απευθείας πτήση από το Νιούαρκ της Νέας Υόρκης στο Κέιπ Τάουν, η οποία θα συνδέεται με εποχιακές πτήσεις από το Κέιπ Τάουν προς την Αγία Ελενα. Οι πτήσεις θα εκτελούνται από την νοτιοαφρικάνικη εταιρεία Airlink.

Η Airlink θα πραγματοποιεί τις πτήσεις της κάθε Τρίτη από το Κέιπ Τάουν με προορισμό την Αγία Ελενα, από τις 3 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2020.

Αυτές έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες πτήσεις της Airlink από το Γιοχάνεσμπουργκ προς την Αγία Ελενα, οι οποίες εκτελούνται κάθε Σάββατο.

Μπορεί να ακούγονται αραιά τα δρομολόγια της. Παρ’όλα αυτά μέχρι το 2017 η Αγία Ελενα δεν είχε καμία εμπορική πτήση που να προσγειώνεται στο αεροδρόμιο της.

Πηγή: travel style

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News