Μάνος Δασκαλάκης

Λέμε στοπ στην ντροπή,λέμε στοπ στον εφιάλτη

Γιατί η αρρώστια δεν έχει όρια...

Η Κρήτη έχει λεβεντιά και αυτά τα κατακάθια που εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδεραστίας αλλά και κάθε μορφής κακοποίησης δεν χωρούν σε αυτό τον τόπο της ιστορίας, του πολιτισμού και της φιλοξενίας.


Δυστυχώς αυτά τα περιστατικά προκαλούν την απίστευτη οργή του κόσμου και στιγματίζουν την δική μας λεβεντιά.


Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε να σταματήσει η χώρα μας να ζει αυτά τα περιστατικά και κυρίως τα παιδιά αυτών τον εφιάλτη...γιατί ναι είναι ένας αθεράπευτος εφιάλτης.


Μια καταγγελία είναι αρκετή για να προλάβουμε μια ακόμα αρρωστημένη επέλαση αυτών των όντων που πολύ απλά υβρίζουν και καταπατούν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη της αθώας ψυχής ενός μικρού παιδιού.


Κάθε τι που πέφτει στην αντίληψη μας θα μπορούσε να σώσει ένα παιδί ,μια ψυχή που ανυπεράσπιστη βυθίζεται στην σιωπή υπό τον φόβο μιας ακόμη τιμωρίας.


Νιώθω μόνο αποτροπιασμό και σιχαμάρα δεν αντέχει αυτός ο τόπος άλλη ανοχή πρέπει τώρα να βάλουμε ως κοινωνία φρένο στην αρρώστια και αυτό μπορεί να γίνει με ενημέρωση των παιδιών μας από την οικογένεια αλλά και το σχολείο.


Κάθε υποψία και κάθε καταγγελία θα μπορούσε να προλάβει ή να σταματήσει την βρωμερή αρρώστια αυτών των όντων...όχι δεν μπορώ να τους λέω ανθρώπους.


Τώρα μιλάμε λοιπόν...για να προλάβουμε...για τα παιδιά μας που είναι το μέλλον ,η ελπίδα, η ζωή.

Σχόλια