Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Το οικογενειακό κλίμα εγγύηση για την επιτυχία

Ποδόσφαιρο
Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Το οικογενειακό κλίμα εγγύηση για την επιτυχία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρακτηριστικό γνώρισμα των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ στις μεγάλες πορείες που έχουν σημειώσει τα τελευταία χρόνια, είναι το οικογενειακό κλίμα και η ζεστασιά που εκπέμπουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, με τους παίκτες να βλέπουν την παρουσία τους όχι ως αγγαρεία αλλά ως ένα μονοπάτι προς την διάκριση, την επιτυχία, την ποδοσφαιρική τους καταξίωση.

Είναι η οργάνωση και η βαρύτητα που πάντα δίνει η ΕΠΣΗ στο ενωσιακό ποδόσφαιρο, είναι η βαριά φανέλα του Ηρακλείου, είναι το αίσθημα ευθύνης που νιώθουν άπαντες εκπροσωπώντας το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Είναι όμως και εκείνη η παρέα που έχει δημιουργηθεί, παιδιά που μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικούς συλλόγους όμως όταν σμίγουν στην Μικτή, γίνονται «ένα σώμα, μια γροθιά» για το κοινό καλό!

Παίζουν για την Μικτή αλλά παίζουν και για τους απόντες και εκείνους που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να αγωνίζονται. Όπως για παράδειγμα έγινε χθες, που πρώτο μέλη όλων ήταν να αφιερώσουν την νίκη στον άτυχο Άγγελο Παναγιωτάκη, ο οποίος τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ-άουτ. Η φανέλα του με το Νο2 ήταν σε πρώτο πλάνο στην πανηγυρική φωτογραφία της Μικτής, με την ευχή να επιστρέψει και πάλι σύντομα κοντά στους συμπαίκτες του…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News