Τρομερό: Ο Ντουρμισάι έχει «φάει» Νιόπλια και Σίμο στο παρελθόν!

Απόψεις
Τρομερό: Ο Ντουρμισάι έχει «φάει» Νιόπλια και Σίμο στο παρελθόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ έκανε σήμερα δικό του έναν παίκτη που τον έχει πληγώσει πολλάκις με τα γκολ του

Φιορίν Ντουρμισάι… Ένας επιθετικός που έχει κάνει όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες αλλά ακόμα δεν έχει βρει το «παράδεισό» του, την ομάδα που θα αγωνιστεί και θα πατήσει γερά στα πόδια του για περισσότερα χρόνια.

Το αν θα είναι ή όχι ο ΟΦΗ θα το δείξει το μέλλον, όμως ο διεθνής φορ αποκτήθηκε για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, η οποία ουσιαστικά ψάχνει το εύκολο γκολ εδώ και ένα χρόνο, από τότε που έφυγε ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο.

Αρκετά βέβαια είναι εκείνα που συνδέουν τον Ντουρμισάι με τον ΟΦΗ, τον οποίο έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές ως αντίπαλο και μάλιστα απέναντι στην κρητική ομάδα έχει έφεση όχι μόνο στο να σκοράρει αλλά και στο να «τρώει» προπονητές. Γιατί μετά από δικά του γκολ, αυτή την τύχη είχαν ο νυν προπονητής του, ο Νίκος Νιόπλιας το 2017 αλλά και ο Γιώργος Σίμος πριν λίγους μήνες!

Ο Ντουρμισάι έχει βρεθεί απέναντι στον ΟΦΗ οκτώ φορές και έχει σημειώσει τέσσερα γκολ. Το πρώτο εξ’ αυτών με τη φανέλα της Λαμίας ήταν… καταδικαστικό για τον Νίκο Νιόπλια! Επί θητείας του «Κόκου» στον πάγκο του ΟΦΗ στην Football League τη σεζόν 2016-2017.

Ήταν 21 Ιανουαρίου 2017 όταν ο ΟΦΗ φιλοξένησε τη Λαμία στο «Γεντί Κουλέ», προηγήθηκε στο σκορ με τον Βουό αλλά στη συνέχεια ήρθε η ισοφάριση με τον Ντουρμισάι και το 1-2 με τον Όμο, με το Νίκο Νιόπλια λίγες ώρες αργότερα να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία.

Την ίδια σεζόν σκόραρε και στο ισόπαλο 1-1 του β’ γύρου, με τη Λαμία να έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League 1 και τον ΟΦΗ να έχει μείνει εκτός διεκδίκησης.

Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε ως αντίπαλος στο «Γεντί Κουλέ» ο Ντουρμισάι έκανε όργια, οδηγώντας στην περσινή 25η αγωνιστική με δύο γκολ την ΑΕΛ στη νίκη με 2-3 επί του ΟΦΗ και τον Γιώργο Σίμο στην πόρτα της εξόδου.

Αυτή όμως δεν ήταν και η τελευταία φορά που αντιμετώπισε τον ΟΦΗ, καθώς ακολούθησε λίγες εβδομάδες αργότερα το παιχνίδι των Play Out στο Αλκαζάρ, όπου ήταν βασικός στην ήττα της ΑΕΛ με 0-1, μια ήττα που οδήγησε τους «βυσσινί» στον υποβιβασμό και τον ΟΦΗ στην παραμονή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News