Η καλύτερη επιλογή με Σμπώκο στον ΟΦΗ

Απόψεις
Η καλύτερη επιλογή με Σμπώκο στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διεθνής αμυντικός πάει δανεικός στην Κηφισιά συνδυάζοντας SL2 και σπουδές

Ο Μάνος Σμπώκος αποτελεί το κορυφαίο ταλέντο που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, εν ενεργεία διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U17 και U19 και σίγουρα με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον.

Η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με την ΠΑΕ τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν μια δικαίωση για τον 18χρονο αμυντικό και ένα μήνυμα της εμπιστοσύνης των ανθρώπων του ΟΦΗ για εκείνον.

Μάλιστα, ο Σμπώκος έδειξε και σε εξαιρετική κατάσταση στα παιχνίδια που έδωσε Μάιο και Ιούνιο με την Κ19 στο πρωτάθλημα και η ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ ήταν δεδομένη.

Πολύ σωστά όμως ο Μάνος Σμπώκος και η οικογένειά του αποφάσισαν ότι πέρα από το ποδόσφαιρο υπάρχει και ο δρόμος των σπουδών και το ιδανικό θα ήταν ο συνδυασμός και των δύο.

Έτσι, εδώ και καιρό είχε πάρει την απόφασή του να μετακομίσει στην Αθήνα και απέμενε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τον ΟΦΗ.

Ασφαλώς από πλευράς της ΠΑΕ δε θα μπορούσαν να χάσουν το κορυφαίο ταλέντο τους και έτσι δόθηκε μια λύση «win-win» για τις δύο πλευρές. Ο Σμπώκος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ  και συμφωνήθηκε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Κηφισιά, μια ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Super League 2 και εκπέμπει ποδοσφαιρική υγεία.

Έτσι και ο ΟΦΗ διατηρεί τα δικαιώματα του Σμπώκου αλλά και ο 18χρονος διεθνής είναι έτοιμος να αρπάξει την ποδοσφαιρική ευκαιρία στην SL2, να διατηρήσει την παρουσία του στις εθνικές ομάδες και παράλληλα να ακολουθήσει και τις σπουδές που επιθυμεί…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News