«Κλ. Βικελίδης»: Όταν κινδύνεψε η ζωή του Νίκου Μαρινάκη…

Ποδόσφαιρο
«Κλ. Βικελίδης»: Όταν κινδύνεψε η ζωή του Νίκου Μαρινάκη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια στιγμή που σημάδεψε την ποδοσφαιρική καριέρα του αμυντικού του ΟΦΗ

Το παιχνίδι τον Άρη την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι άλλος ένας τελικός επιβίωσης για τον ΟΦΗ και για έναν ποδοσφαιριστή της κρητικής ομάδας μια στιγμή στο ίδιο γήπεδο κατά το παρελθόν σημάδεψε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο λόγος για το Νίκο Μαρινάκη, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού το Νοέμβριο του 2013 έζησε στο «Κλέανθης Βικελίδης» έναν εφιάλτη.

Στο 55’ του αγώνα με τον Άρη κι έπειτα από μια εναέρια διεκδίκηση με τον Κύργια, ο Νίκος Μαρινάκης έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, με τη διάγνωση που έγινε γνωστή λίγο αργότερα ν’ αναφέρει πως γύρισε η γλώσσα του.

Αφού χρειάστηκε λοιπόν να περάσουν μερικά λεπτά τρομερού άγχους σε γήπεδο και εξέδρα (ήταν χαρακτηριστική η εικόνα του Καπίνο να κλαίει, του Κλωναρίδη να προσεύχεται και των παικτών και των δυο ομάδων να προσπαθούν να κάνουν χώρο απ’ τις πινακίδες για να περάσει το ασθενοφόρο) ο Μαρινάκης ανέκτησε ευτυχώς τις αισθήσεις του.

Έτσι, σηκώθηκε -έστω και υποβασταζόμενος και με ματωμένα χείλη- και μέσα σε θερμό χειροκρότημα από την εξέδρα επιβιβάστηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις…

Ο Μαρινάκης τα επόμενα χρόνια επισκέφτηκε ξανά και με άλλες ομάδες το «Βικελίδης» όπως και με τον ΟΦΗ την περσινή σεζόν, έχοντας αφήσει πίσω του τον εφιάλτη του 2013 και έχοντας όμως ένα παραπάνω λόγο να φύγει νικητής, αφού ο ίδιος κατάφερε να νικήσει μέχρι και το θάνατο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News