Κώστας Καφούσης: Αρχηγός στην Κ17 ΟΦΗ και πρωταθλητής στο μπιλιάρδο!

Απόψεις
Κώστας Καφούσης: Αρχηγός στην Κ17 ΟΦΗ και πρωταθλητής στο μπιλιάρδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα από τα σπουδαία ταλέντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στο μπιλιάρδο

Ο Κώστας Καφούσης αποτελεί ένα από τα σπουδαία ταλέντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, το επιβαβαιώνει με την παρουσία του στις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ αλλά και παλαιότερα στα συγκροτήματα των Μικτών ΕΠΣΗ.

Πέρυσι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ομάδα Κ17 και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με τα ηγετικά του χαρακτηριστικά. Ένας πραγματικός μαέστρος στον αγωνιστικό χώρο, με την απόδοσή του να αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα ενώ δεδομένα θα αποτελέσει ισχυρό κεφάλαιο και του χρόνου στην Κ19 ΟΦΗ.

Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι αυτό το καλοκαίρι συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στο μπιλιάρδο και μάλιστα βγήκε πρωταθλητής Νέων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Αθήνα; Κι όμως τα κατάφερε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο απέναντι στους αντιπάλους του στην κατηγορία Straight Pool ΝΕΩΝ (U19) 2020!

Ο πατέρας του Μιχάλης Καφούσης είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του μπιλιάρδου στην Κρήτη και ιδιοκτήτης του θρυλικού King Billiards. O Μιχ.Καφούσης έχει καταγράψει κι εκείνος μεγάλες επιτυχίες αλλά και ο υιός Κώστας σε μικρότερη ηλικία βάδιζε στα βήματα του πατέρα του και είχε αποκτήσει το «μικρόβιο».

Λόγω του ποδοσφαίρου όμως τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Καφούσης δεν είχε ενεργό ενασχόληση αλλά αυτό το καλοκαίρι αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου σάρωσε από την πρώτη ημέρα και στην παρθενική του εμφάνιση αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας!

Ο Κώστας Καφούσης παραμένει στην Αθήνα και συνεχίζει να αγωνίζεται και στις υπόλοιπες κατηγορίες που διεξάγονται στο «Presveia Billiards Club» με πολλές προοπτικές για να φέρει και άλλες πρωτιές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News