Τα παιδιά του ΟΦΗ ’94 και ο Φάνης τους!

Ποδόσφαιρο
Τα παιδιά του ΟΦΗ ’94 και ο Φάνης τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια συνάντηση με αναμνήσεις από το παρελθόν το περασμένο Σάββατο στο Τυμπάκι

Ο ΟΦΗ ’94 έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Τόσο όταν πρωτοιδρύθηκε πριν 25 χρόνια, όσο και μετά την επανίδρυσή του το 2015, ανέδειξε από τα σπλάχνα του σπουδαία ταλέντα.

Για όσους φόρεσαν τη φανέλα του, για όσους ασχολήθηκαν παραγοντικά με την ομάδα, παραμένει μια μεγάλη οικογένεια, με όμορφες αναμνήσεις.

Το περασμένο Σάββατο έγινε στο Τυμπάκι μια συνάντηση από το παρελθόν με το άρωμα του ΟΦΗ ’94 να είναι έντονο με τρεις πρώην συμπαίκτες των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ και της Μικτής ΕΠΣΗ και μαζί ένα πολύ αγαπημένος τους πρόσωπο.

Ο νυν ποδοσφαιριστής της U17 του ΠΑΟΚ και διεθνής με την Εθνική Παίδων Τίτος Κουτεντάκης βρέθηκε στον τόπο του, εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της διακοπής των αγωνιστικών του υποχρεώσεων και εκεί συναντήθηκε με τον ποδοσφαιριστή της U19 του ΟΦΗ Μάνο Παπαδάκη και τον ποδοσφαιριστή του Ζαρού Κωνσταντίνου Γκλεζάκου, καθώς οι δύο τελευταίοι παρακολούθησαν μαζί το ματς ΑΕΜ-Δαμάστα.

Βέβαια στο επίκεντρο της παρέας ήταν ο λατρεμένος τους γενικός αρχηγός και νυν παρατηρητής ΕΠΣΗ, Φάνης Κοϊνάκης, τον οποίο τα παιδιά του ΟΦΗ ’94 υπεραγαπούν!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News