Ο Αντώνης Παπαδάκης δείχνει το δρόμο στο Μαλεβίζι!

Απόψεις
Ο Αντώνης Παπαδάκης δείχνει το δρόμο στο Μαλεβίζι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη αποδοχή από τις ομάδες του δήμου στην πρόταση Παπαδάκη για τη δημιουργία μίας ομάδας πρότυπο

Μια πολύ σημαντική σύσκεψη συγκάλεσε χθες στο Μαλεβίζι ο πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης. Στην σύσκεψη ήταν προσκεκλημένα όλα τα σωματεία του δήμου ενώ τόπος συνάντησης ήταν η αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Μαλεβιζίου.

Σκοπός ήταν για πρώτη φορά να τεθεί με υπευθυνότητα στο τραπέζι η περίπτωση δημιουργίας μίας ομάδας στο δήμου Μαλεβιζίου που θα αποτελεί πρότυπο και θα μπορεί στο μέλλον να αγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η πρόταση του κ. Παπαδάκη έρχεται σε συνάρτηση με το μεγάλο αθλητικό κέντρο που ετοιμάζεται στη Δαμάστα και θα απογειώσει το ποδοσφαιρικό επίπεδο της περιοχής.

Η πρωτοβουλία του δραστήριου παράγοντα έτυχε μεγάλης αποδοχής από την πρώτη στιγμή καθώς σχεδόν όλα τα σωματεία του δήμου Μαλεβιζίου ήταν εκεί αλλά και εξέφρασαν την θετική τους ανταπόκριση στην πρόταση για τη δημιουργία μίας ομάδας πρότυπο. Βέβαια θέλει ακόμα πολύ δουλειά για την υλοποίηση αυτής της ιδέας και θα γίνουν συζητήσεις πλέον με την διοίκηση κάθε σωματείου. Βέβαια η πρόταση θέλει τη συνέχιση της ύπαρξης της ομάδας κάθε χωριού ή τοπικής κοινωνίας και η νέα ομάδα που προβλέπεται να δημιουργηθεί θα είναι το επίκεντρο και θα απολαμβάνει την στήριξη όλων των δημοτών…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News