Πονάνε τον ΟΦΗ οι χαμένοι βαθμοί στο "Γεντί Κουλέ"

Απόψεις
Πονάνε τον ΟΦΗ οι χαμένοι βαθμοί στο "Γεντί Κουλέ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανέκαθεν το «Γεντί Κουλέ» ήταν το κάστρο του ΟΦΗ. Η μεγάλη του δύναμη, εκεί που με τον κόσμο στο πλευρό του, τρόμαζε κάθε αντίπαλο. Όλες οι μεγάλες πορείες και οι επιτυχίες του παρελθόντος είχαν εφαλτήριο την ισχυρή του έδρα και η συγκομιδή βαθμών στο Ηράκλειο ήταν αυτή που καθόριζε και την πορεία κάθε σεζόν.

Φέτος τα πράγματα έχουν πάει την κάτω βόλτα. Ο ΟΦΗ έχει χάσει την δύναμή του! Παρότι ο κόσμος είναι εκεί, παρότι γεμίζει τις κερκίδες σε κάθε ματς και στηρίζει την ομάδα, δυστυχώς αυτή η θετική ενέργεια της κερκίδας δεν έχει μετουσιωθεί από τους ποδοσφαιριστές. Στα πέντε φετινά παιχνίδια στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ έχει απωλέσει 11 ολόκληρους βαθμούς και βρισκόμαστε μόλις στην 11η αγωνιστική. Μετράει τρεις ήττες από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη, μία ισοπαλία με τον Απόλλωνα και μόλις μία νίκη με τον Ολυμπιακό.

Οι τέσσερις μόλις βαθμοί εντός έδρας είναι ένας απολογισμός που φέρνει μεγάλο προβληματισμό και σίγουρα η μη αξιοποίηση της έδρας αποτελεί έναν καθοριστικό παράγοντας στο ότι η ομάδα έχει «κολλήσει» στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Ο τρόπος που ήρθε η ήττα από τον Άρη μέσα στο Ηράκλειο με δύο γκολ στις καθυστερήσεις μέσα σε 78 δευτερόλεπτα ανέδειξε στον απόλυτο βαθμό τα ζητήματα που υπάρχουν στην ομάδα, τόσο σε θέμα αγωνιστικό, όσο και συγκέντρωσης και σίγουρα θα πρέπει άπαντες να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News