Τα παιχνίδια της μοίρας για τον Μ.Παπαματθαιάκη

Απόψεις
Τα παιχνίδια της μοίρας για τον Μ.Παπαματθαιάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έμεινε τελικά πολύ καιρός μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους ο Μανόλης Παπαματθαιάκης. Ούτε έναν μήνα καλά-καλά…

Στις 6 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με τον Ηρόδοτο, την 1η Νοεμβρίου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Ο ίδιος βλέπει σαν πρόκληση τη νέα αυτή αφετηρία στην καριέρα του, σε μια ομάδα που προκάλεσε αρνητική εντύπωση με την βαριά ήττα με 7-0 από τον Βόλο στην πρεμιέρα της Football League.

Tα παιχνίδια της μοίρας πάντως τον φέρνουν από το ξεκίνημα κιόλας σε έναν νέο πάγκο να έρθει αντίπαλος με ομάδες που στιγμάτισαν την προπονητική του πορεία. Το Σάββατο η ΑΕ Καραϊσκάκης θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά και μάλιστα το ματς θα είναι τηλεοπτικό. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πλατανιάς ήταν ουσιαστικό το προπονητικό του ξεκίνημα ενώ πρόσφατα το όνομά του έπαιξε για τον χανιώτικο πάγκο.

Ακολουθεί ένα ματς με ακόμα περισσότερο συναίσθημα. Κι αυτό γιατί στην 3η αγωνιστική ο Μανόλης Παπαματθαιάκης θα πάει ως αντίπαλος στη Νέα Αλικαρνασσό για να αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο. Την ομάδα με την οποία έγραψε ιστορία, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική και την οδήγησε μετά από 36 χρόνια στη Football League…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News