Βγήκαν ειδήσεις για το στάδιο Αρκαλοχωρίου

Απόψεις
Βγήκαν ειδήσεις για το στάδιο Αρκαλοχωρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Super Cup ήταν ο πρώτος φετινός επίσημος αγώνας για το τοπικό ποδόσφαιρο όμως όλα τα βλέμματα συγκέντρωσε το νέο στάδιο Αρκαλοχωρίου και αποδείχτηκε ότι ήταν ιδανική η ενέργεια της ΕΠΣΗ ώστε να γίνει εκεί το ματς του Γιούχτα με τον ΠΑΝΟΜ.

Η κερκίδα σχεδόν γέμισε και όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το στάδιο που αναβαθμίζει την περιοχή και τα σωματεία και κυρίως τον τοπικό ΟΦΑ που μετά από 19 χρόνια αποκτά το δικό του σπίτι, καθώς τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί στο Αρκαλοχώρι ήταν στο παλιό γήπεδο της πόλης.

Ωστόσο βγήκαν και… ειδήσεις για την ολοκλήρωση του σταδίου, καθώς απομένει να τοποθετηθεί το ταρτάν στίβου, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη (τίμησε εκ μέρους της ΕΠΣΗ τον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρία Καλογεράκη), να κάνει λόγο για τη χρηματοδότηση αλλά οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στις 10 Σεπτεμβρίου. Για εκείνη την ημερομηνία έχουν οριστεί τα επίσημα εγκαίνια με την παρουσία μάλιστα παικτών της ΠΑΕ και της Κ19 ΟΦΗ όπου θα δώσουν φιλικό με τον ΟΦΑ.

Στο χθεσινό Super Cup ήταν δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης (Αρναουτάκης, Πιτσούλης, Φασουλάκης, Συριγωνάκης), του δήμου Μινώα Πεδιάδας και πολλών σωματείων και φιλάθλων της περιοχής, που για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μία διοργάνωση-γιορτή της ΕΠΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News