default-image

Τα σενάρια και οι ισοβαθμίες στη μάχη σωτηρίας της Α1 ΕΠΣΗ

Απόψεις
Τα σενάρια και οι ισοβαθμίες στη μάχη σωτηρίας της Α1 ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα λεφτά στο φινάλε της Α1 ΕΠΣΗ είναι η μάχη σωτηρίας με τέσσερις ομάδες (Φαιστός, Χερσόνησος, Λίντο, Κεραυνός) να μάχονται για τη μία θέση που οδηγεί στην παραμονή ενώ οι τρεις που θα απομείνουν πιο πίσω θα είναι οι άτυχες που θα υποβιβαστούν στην Α2 Κατηγορία.

Το μεγάλο παιχνίδι γίνεται την Κυριακή στους Βώρρους, με τη Φαιστό να αντιμετωπίζει τον Κεραυνό σε ένα ματς «ο θάνατός σου η ζωή μου», ενώ τα άλλα κρίσιμα ματς είναι ΑΕΚ-Χερσόνησος και Λίντο-Ανθεστίων. Τα σενάρια σωτηρίας και οι πιθανές περιπτώσεις ισοβαθμιών είναι:

1)Εφόσον νικήσει η Φαιστός, τότε είναι αυτή που σώζεται ενώ μαζί με τον Κεραυνό υποβιβάζονται Χερσόνησος και Λίντο ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων που θα φέρουν.

2)Με ισοπαλία στο Φαιστός-Κεραυνός, ο Κεραυνός υποβιβάζεται ενώ η ομάδα που θα σωθεί θα κριθεί από τα αποτελέσματα Χερσονήσου και Λίντο.

3)Με «διπλό» του Κεραυνού στους  Βώρρους, η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο καθώς θα παίξουν ρόλο επίσης τα αποτελέσματα Χερσονήσου και Λίντο και οι πιθανές ισοβαθμίες που θα δημιουργηθούν.

4) Σε τετραπλή ισοβαθμία στους 37 βαθμούς (με νίκη Κεραυνού, ισοπαλίες Χερσονήσου και Λίντο) η ομάδα που σώζεται είναι η Χερσόνησος.

5)Σε τριπλή ισοβαθμία στους 37 βαθμούς Κεραυνού, Φαιστού, Λίντο, (με νίκη Κεραυνού, ισοπαλία Λίντο, ήττα Χερσονήσου) σώζεται ο Κεραυνός.

6)Σε τριπλή ισοβαθμία στους 37 βαθμούς Κεραυνού, Φαιστού, Χερσονήσου (με νίκη Κεραυνού, ισοπαλία Χερσονήσου, ήττα Λίντο), η ομάδα που θα σωθεί θα εξαρτηθεί από τα γκολ της νίκης του Κεραυνού! Αν νικήσει με +3 γκολ σώζεται, αν νικήσει με +2 γκολ σώζεται παρά την ήττα η Φαιστός, ενώ μειονεκτεί στην τριπλή ισοβαθμία και πέφτει η Χερσόνησος.

7)Σε ισοβαθμία Λίντο-Χερσονήσου στους 39 βαθμούς (νίκες Λίντο και Χερσονήσου, ισοπαλία ή ήττα Φαιστού με Κεραυνό) τότε σώζεται η Χερσόνησος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News