Καταθέτει πρόταση για τον ΟΦΗ ο Παπαδάκης

Ποδόσφαιρο
Καταθέτει πρόταση για τον ΟΦΗ ο Παπαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν υπάρξει επίσημη πρόταση, απ' όπου και αν προέρχεται, θα εξεταστεί με τη σοβαρότητα που αρμόζει στον ΟΦΗ...». Αυτό ανέφερε πριν λίγες ημέρες η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ και πλέον φαίνεται ότι βρισκόμαστε προ σημαντικών εξελίξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Νέα Κρήτη", ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του Α.Ο. Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης ετοιμάζει πρόταση, την οποία θα καταθέσει στη γενική συνέλευση της 12ης Φεβρουαρίου.

Πριν λίγες ημέρες, ο ίδιος είχε αιτηθεί την παρουσία στη γενική συνέλευση της εταιρείας που εκπροσωπεί, της Marine Medical Investment Group, και από την ΠΑΕ ΟΦΗ αποφάσισαν να τον δεχτούν επίσημα και να ενημερωθούν για την πρότασή του για τον ΟΦΗ.

Ο κ. Παπαδάκης θα συνοδεύεται στη γ.σ. από νομικούς και οικονομικούς συμβούλους και θα καταθέσει την οικονομοτεχνική του πρόταση για την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, έχοντας λάβει τη σχετική άδεια, βρίσκεται σε εξέλιξη κατ' εντολή του κ. Παπαδάκη έλεγχος από ορκωτούς λογιστές στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News